"Δέστε" στη Σιγκαπούρη

18.07.2003
Η Σιγκαπούρη ως γνωστόν είναι λιμάνι, χωρίς καημούς (πως λέμε κάθε λιμάνι και καημός) αλλά με πολλές κουλτούρες, πολλούς πολιτισμούς και κυρίως πολλές κουζίνες.
Η Σιγκαπούρη ως γνωστόν είναι λιμάνι, χωρίς καημούς (πως λέμε κάθε λιμάνι και καημός) αλλά με πολλές κουλτούρες, πολλούς πολιτισμούς και κυρίως πολλές κουζίνες. Με αφορμή τον πλουραλισμό στις γεύσεις, πριν τέσσερα χρόνια δημιουργήθηκε το εστιατόριο "Σιγκαπούρη" το οποίο έχει ως βάση την κινέζικη κουζίνα, αλλά περιλαμβάνει και πολλές πολυασιάτικες και πολυνησιακές σπεσιαλιτέ.

Ο χώρος
Οι κινέζικοι φανφαρισμοί και υπερβολές στη διακόσμηση απουσιάζουν στο συγκεκριμένο χώρο. Το περιβάλλον είναι ήσυχο, ήρεμο και ξεκούραστο για τους θαμώνες, των οποίων το ζητούμενο είναι το καλό φαγητό. Τα χρώματα που επικρατούν είναι γήινα, ενώ η αίθουσα είναι χωρητικότητας 55 ατόμων. Καλό, δε, είναι να κάνετε κράτηση τουλάχιστον δύο μέρες πριν, διότι το Σιγκαπούρη διαθέτει ένα πιστό κοινό, γνώστες όλοι τους της αυθεντικής ασιατικής κουζίνας.

Η κουζίνα
Όπως αναφέραμε, το μενού έχει ως βάση την κινέζικη κουζίνα, ενώ περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από πολυασιατικές και πολυνησιακές σπεσιαλιτέ. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικής ποιότητας, ενώ τα πιάτα ετοιμάζονται με περισσή φροντίδα προκειμένου να επέλθει μια ισορροπημένη γευστική εμπειρία.

Τι πρέπει να ξέρετε:
· Κάθε Κυριακή από τις 12:30 έως 16:00 πλούσιος μπουφές
· Διαθέτει delivery
· On line reservation


Λεωφ. Αγ. Βαρβάρας 60 - Παλαιό Φάληρο
Τηλ: 210 - 9889688, 9852474
Ανοιχτά: Κάθε μέρα
Τιμή:17,60 - 23,50 EURO