"Θέλω να πάω στην Eurovision με την ελληνική σημαία"

25.01.2011
Η πάντα γλυκιά Νίνι με την πάντα υπέροχη φωνή, ήρθε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη και μεταξύ άλλων εμφανίστηκε και στο x factor 3, όπου και ερμήνευσε το νέο της κομμάτι με τίτλο "Σ αγαπάω ακόμα".

Η πάντα γλυκιά Νίνι με την πάντα υπέροχη φωνή, ήρθε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη και μεταξύ άλλων εμφανίστηκε και στο x factor 3, όπου και ερμήνευσε το νέο της κομμάτι με τίτλο "Σ αγαπάω ακόμα". Η δεύτερη νικήτρια του περσινού x factor τραγούδησε τη διασκευή του ιταλικού "mi sei venuto a cercare tu" σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, το οποίο κυκλοφορεί σε digital μορφή.
Η είδηση πάντως της βραδιάς ήταν ότι την Νίνη την έχει αναλάβει σαν manager ο Γιώργος Θεοφάνους. Μεταξύ άλλων, απάντησε και σε μερικές ερωτήσεις... Απολαύστε την ακούγοντας το Σ αγαπάω ακόμη, ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ραδιοφώνου
.Ε.Σ.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το τραγούδι σε μορφή mp3


Nίνι καλωσήρθες! Ακούσαμε το "Σ' αγαπάω ακόμα", διασκευασμένο στα ελληνικά από τον Θάνο Παπανικολάου, ένα υπέροχο τραγούδι. Πότε θα κυκλοφορήσει?
Ευχαριστώ πολύ! Ήθελα τόσο πολύ να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα!! Το τραγούδι που διασκεύασε ο Θάνος Παπανικολάου κυκλοφορεί ήδη σε digitalμορφή από την ΕΜΙ, χάρη στον κύριο Θεοφάνους που έχει πιστέψει τόσο πολύ σε μένα και με στηρίζει σε κάθε βήμα μου.

Θα έχουμε και ολοκληρωμένoάλμπουμ? Ξέρεις ποιοι θα είναι οι συντελεστές ή η ημερομηνία κυκλοφορίας του?
Δυστυχώς όπως συμβαίνει και πολλές χώρες, ολοκληρωμένο άλμπουμ δεν είναι εύκολο να κυκλοφορήσει. Ήδη είχαμε κυκλοφορήσει άλλο ένα τραγούδι πριν από μερικούς μήνες, πάλι σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου το οποίο πήγε και πολύ καλά στο ραδιόφωνο. Τώρα θα δούμε πως θα δεχτεί ο κόσμος το «Σ’ αγαπάω ακόμα» και βλέπουμε πως θα κινηθούμε μετά.

Όλο αυτόν τον καιρό από τότε που έφυγες από την Ελλάδα, ασχολήθηκες με τη μουσική? Τραγουδούσες στην πατρίδα σου?
Ναι, βέβαια ασχολήθηκα με τη μουσική. Έκανα πολλές συναυλίες στη Γεωργία, ηχογράφησα μερικά τραγούδια εκεί και μάλιστα κάνουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Έκανα επίσης συναυλίες και σε άλλες χώρες!

Υπάρχει κάποια πρόταση να εμφανιστείς ζωντανά εδώ?
Όχι δυστυχώς ακόμα δεν έχω κάποια πρόταση αλλά τώρα που είμαι εδώ σίγουρα θα προσπαθήσω να μπω σε κάποιο σχήμα και να κάνω κάποιες συνεργασίες.

Έχεις παρακολουθήσει το X Factor 3? Ξεχωρίζεις κάποιο από τα παιδιά που συμμετέχουν φέτος?
Δυστυχώς έχω πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω να δω όλα τα live. Μ’ αρέσει πολύ η Νίκη και η Μαρία όπως επίσης οι TUαν και δεν γνωρίζω πολύ τις δυνατότητες των παιδιών. Ήμουν αρκετά μακριά από το XFactor3..

Ποια γυναικεία και ποια ανδρική ελληνική φωνή θαυμάζεις?
Μ’ αρέσει πάρα πολύ η Μαρινέλλα, η Χάρις Αλεξίου, η Άννα Βίσση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Σάκης…

Έχεις επαφή με κάποιο από τα παιδιά του X Factor 2?
Ναι, βέβαια έχω κρατήσει κάποιες επαφές, μιλάω μαζί τους μέσα από το facebookμε τον Σταύρο, κάπου κάπου με την Ελευθερία, έχω πολύ καλές σχέσεις με την Μαριάννα από τους 48 Ώρες, τηλεφωνιόμαστε συχνά και θέλω να σας πω ότι την αγαπάω πάρα πολύ.

Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου δίσκος για τη χρονιά που πέρασε?
MichaelJackson- This is it

Ποια έχει υπάρξει η πιο συγκινητική ερμηνευτική στιγμή σου?
Μιλάτε μάλλον για τις στιγμές του XFactor, προφανώς. Από εκείνες τις στιγμές ξεχωρίζω το «Δεν Θέλω Να Ξέρεις» και το «JeT’ aime».

Νίνι ποιο είναι το όνειρό σου αυτή τη στιγμή? Τι εύχεσαι με όλη τη δύναμη της ψυχής σου?
Πιστεύω πως το όνειρο δε μένει μόνο όνειρο και κάποια στιγμή αν το κυνηγήσεις θα πραγματοποιηθεί. Θέλω να πάω στην Eurovision με την ελληνική σημαία και πιστεύω πως θα κάνω ότι καλύτερο για να έχω πολύ καλή επιτυχία. Σαν όνειρο θα ήθελα επίσης να ηχογραφήσω ένα ντουέτο με τον StevieWonder. Επίσης θέλω να υπάρχει Ειρήνη σε όλο τον κόσμο για να είναι όλοι οι άνθρωποι ευτυχισμένοι.