Γιορτές στους "Ορίζοντες Λυκαβηττού"

16.12.2002
Για τους αμετανόητους "ψαροφάγους" και όχι μόνο, η καλύτερη επιλογή είναι οι "Ορίζοντες Λυκαβηττού". Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε τα γευστικά μενού, που είναι διαφορετικό παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Για τους αμετανόητους "ψαροφάγους" και όχι μόνο, η καλύτερη επιλογή είναι οι "Ορίζοντες Λυκαβηττού". Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε τα γευστικά μενού, που είναι διαφορετικά την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Πέρα από τις γευστικές εκπλήξεις, αυτό που θα σας συγκινήσει είναι η διαδρομή προς το εστιατόριο. Εσείς και η παρέα σας στο βαγόνι του τελεφερίκ που σας οδηγεί στο λόφο του Λυκαβηττού και που περνάει μέσα από το τούνελ. Όταν φτάσετε, η φωταγωγημένη πόλη είναι στα πόδια σας. Λοιπόν, σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;

Μενού
Το μενού καλύπτει όλα τα γαστριμαργικά γούστα και του πλέον απαιτητικού γευσιγνώστη.

Χριστουγεννιάτικο μενού
Amuse Bouche
Βελουτέ γαλοπούλας με κάστανο και μπρόκολο
Πρώτο πιάτο
Μιλφέιγ γαρίδας και χαβιάρι οσιέτρα με μικρή σαλάτα χορταρικών και μυρωδικών
Δεύτερο πιάτο
Sorbet από κρέπα με φρούτα του πάθους
Τρίτο πιάτο
Φιλέτο αγριογούρουνο με σπανάκι, κονφί τομάτας και κατίκι Δομοκού σε ελαφρύ ζωμό αρωματισμένο με κέδρο.
Τέταρτο πιάτο
Μινιατούρες - Αυγό με γκανάς σοκολάτας και creme brulee με ρόδι και μικρό σουφλέ σοκολάτας
Καφές
Τιμή ανά άτομο: 87 ευρώ

Πρωτοχρονιάτικο μενού
Amuse Bouche
Βελουτέ αστακού με μολτ ουίσκι και ψημένους κόκκους από κουκουνάρι
Πρώτο πιάτο
Κρύο μενταγιόν από μοσχαρίσιο φιλέτο με μαριναρισμένη γαρίδα σε αφρό από μπερ μπλαν αρωματισμένο από οστραγκόν και μικρή σαλάτα από ρόκα και σπανάκι.
Δεύτερο πιάτο
Sorber μοσχοφίλερο με καρπούς από βατόμουρο
Τρίτο πιάτο
Φιλέτο συναγρίδας με πράσινα σπαράγγια και χαβιάρι χρυσής ρέγκας σε ζωμό αρωματισμένο με σαμπάνια.
Τέταρτο πιάτο
Ζεστό κέικ σοκολάτας με σαντούγια και φύλλο χρυσό
Καφές
Τιμή ανά άτομο: 87 ευρώ.


Λόφος Λυκαβηττού, Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 010-7227065, 010-7210701