A Marlene Dietrich Dialogue

13.05.2008
Η ζωή και η πορεία της Marlene Dietrich παρουσιάζεται από την Άννα Σκούμπικ, μέσα από τα μάτια της βοηθού-συντρόφου της. Τα τελευταία 13 χρόνια της ζωής της διάσημης ηθοποιού, σε ένα μείγμα ανθρώπινης δύναμης, συνασθηματισμού, απώλειας και ωριμότητας.
A Marlene Dietrich Dialogue
Broken Nails
από την Άννα Σκούμπικ


Η ζωή και η πορεία της Marlene Dietrich παρουσιάζεται από την Άννα Σκούμπικ, μέσα από τα μάτια της βοηθού-συντρόφου της.

Τα τελευταία 13 χρόνια της ζωής της διάσημης ηθοποιού, σε ένα μείγμα ανθρώπινης δύναμης, συνασθηματισμού, απώλειας και ωριμότητας.

Με μόνα σκηνικά ένα μπαούλο και μία κούκλα ανθρώπινων διαστάσεων και έκφραστικά "όπλα" τη μουσική και το τραγούδι, μας μεταφέρονται τα βιώματα και οι σκέψεις αυτής της αλησμόνητης προσωπικότητας.

H Άννα Σκούμπικ φέτος το καλοκαίρι θα παρουσιάσει την παράσταση αυτή στη Σκωτία ενώ στο παρελθόν έχει παρουσιάσει δουλειά της στην Πολωνία, στο Παρίσι, και σε διάφορες άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Πριν το ταξίδι λοιπόν της παράστασης στο Εδιμβούργο, η Πολωνέζα Άννα Σκούμπικ παρουσιάζει αυτό το θέαμα για 10 μόνο παραστάσεις στο booze cooperativa.

Καθημερινά
Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα )
5 - 15 Μαϊου - Ώρα: 22:00 // Εισιτήριο: 12 ευρώ // Διάρκεια: 60 λεπτά