Στη θέα του ηφαιστείου...

26.11.2002
Με πηγή έμπνευσης τις έντονες αντιφάσεις που δημιουργούνται στην θέα ενός ήφαιστείου, τον φόβο, το δέος, την αμηχανία, η Λουκία Κωσταντίνου παρουσιάζει στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών την δεύτερη ατομική της έκθεση ζωγραφικής με τον τίτλο "Ηφαίστεια"
Με πηγή έμπνευσης τις έντονες αντιφάσεις που δημιουργούνται στην θέα ενός ήφαιστείου, τον φόβο, το δέος, την αμηχανία, η Λουκία Κωσταντίνου παρουσιάζει στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών την δεύτερη ατομική της έκθεση ζωγραφικής με τον τίτλο "Ηφαίστεια".
Οι αντιθέσεις έδωσαν στην ζωγράφο την δυνατότητα να εκφραστεί με ευαισθησία, ως προς το φυσικό φαινόμενο και να μας ταξιδέψει σ' έναν διαφορετικό κόσμο. Η έκθεση διοργανώνεται από τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων και θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Η Λουκία Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών Πετρά. Χρησιμοποιώντας το λάδι σε συνδυασμό με μικτές τεχνικές (κολλάζ κ.α.) και δουλεύοντας με έντονα χρώματα, καταλήγει στην απεικόνιση συναισθημάτων με ιδιαίτερο ρεαλισμό.

Ώρες λειτουργίας:
09:00 - 13:00, 17:00 - 21:00 (εκτός από απογεύματα Κυριακής)
Eίσοδος ελεύθερη.