Άστρα & Όραμα Μαϊου 2011

01.05.2011

Αστρολογία

6. ENA MHNA MAZI- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Μαϊου.

8. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ- Η γη τρέµει... από κάθε άποψη: Ο Κώστας Λεφάκης σχολιάζει αστρολογικά τα φαινόµενα που συγκλονίζουν τον κόσµο.

10. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ - Παιχνλιδια εξουσίας: Πέντε πλανήτες επισκέπτονται τον Κριό και δίνουν σε αυτήν την περίοδο µια γεύση... αντίφασης. Θα µας κοστίσει;

16. ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΑΤΑΕΙ; - Σας έχει ορκιστεί αιώνια πίστη, αλλά η υποψία ότι τα λόγια του είναι πιο µεγάλα από τα αισθήµατά του σας βασανίζει; Μελετήστε το αστρολογικό του... DNA και µην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

20. ΖΩΔΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ PERSONAL TRAINER - Μάθετε ποιες ασκήσεις είναι κοµµένες και ραµµένες στα µέτρα σας και δείτε τη γυµναστική µε άλλο µάτι!

Όραµα

24. ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝAΜΕΙΣ - 8 τρόποι για να τις αναπτύξετε: Όλοι τις διαθέτουµε, αλλά λίγοι τις καλλιεργούµε. Κι όµως, µπορούµε, επιλέγοντας το σωστό µονοπάτι.

28. ΑΝΟIΞΤΕ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΣΑΣ - Γνωρίζετε τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων. Είναι ώρα να µάθετε και πώς µπορείτε να τους χρησιµοποιήσετε για να εξισορροπήσετε τα ενεργειακά κέντρα σας!

30. ΑΥΤΟΒΕΛΤIΩΣΗ - Κάποιος γκρινιάζει µέσα στο µυαλό µου. Κυκλοφοριακή συµφόρηση, δυσβάσταχτη ακρίβεια, αδιάφορος σύντροφος: όλοι λόγοι για να ξυπνήσει µέσα µας το παράπονο ότι η ζωή τα έχει µαζί µας. Πώς θα το κάνουµε να σταµατήσει;

34. ΕΛEΝΗ ΚΑΛΑΜΑΡΗ - Είµαι τυχερή, γιατί ο καρκίνος µε ταρακούνησε: Η συγκλονιστική περιπέτεια µιας γυναίκας που διεκδικεί βραβείο για τον αγώνα της ενάντια στην επάρατη νόσο και ονειρεύεται να διδάξει στο γιο της όσα της έµαθε η ζωή!

Μόνιµες Στήλες

40. ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
42. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩH, ΦΥΣΙΚΑ, HOME SWEET HOME, NEW AGE ΑΡΩΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ
48. ΦΥΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
110. ΑΤΖΕΝΤΑ, NEW AGE
116. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
118. ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
119. ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
122. ΤΑ ΤΑΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ