Αυτά είναι τα ζώδια που θα μείνουν στο ράφι – Περνούν και μόνοι τους καλά

03.09.2024
Αυτά είναι τα ζώδια που θα μείνουν στο ράφι – Περνούν και μόνοι τους καλά
Το moto τους; Περνώ και μόνος μου καλά τα καταφέρνω μια χαρά (την συνέχεια την ξέρετε).

Όλοι έχουμε εκείνον τον φίλο που αποφεύγει τη δέσμευση όπως ο διάολος το λιβάνι. Ίσως, όμως, να φταίει το ζώδιό του! Ναι, κάποιοι απλά δεν είναι γεννημένοι για τον γάμο και τις «σοβαρές καταστάσεις». Πάμε να δούμε ποια είναι τα ζώδια που προτιμούν την ελευθερία τους και λένε «όχι» στις δεσμεύσεις!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ο μάστερ της αλλαγής γνώμης. Σήμερα θέλει σχέση, αύριο όχι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει και φυσικά, αυτό τον οδηγεί στο να μένει... ελεύθερος και ωραίος. Του αρέσει να έχει πολλές επιλογές και να μην αισθάνεται δεσμευμένος. Για τον Δίδυμο, η ζωή είναι μια περιπέτεια που πρέπει να εξερευνήσει χωρίς κανένα «ναι μεν αλλά».

Τοξότης

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που προτιμά να φτιάχνει βαλίτσες παρά να φτιάχνει σπίτι με κάποιον, αυτό είναι ο Τοξότης. Η ελευθερία του είναι ιερή και τίποτα δεν τον αγχώνει περισσότερο από το να τον δέσουν σε μία σχέση. Το μότο του; «Μην περιμένεις ότι θα με κρατήσεις, γιατί έχω ήδη φύγει για το επόμενο ταξίδι μου». Ας το παραδεχτούμε, ο Τοξότης θέλει να είναι ελεύθερος να ανακαλύπτει τον κόσμο, χωρίς να του βάζουν περιορισμούς.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ζει για την ανεξαρτησία του. Είναι το ζώδιο που βλέπει τον κόσμο διαφορετικά και θέλει να ζει με τους δικούς του όρους. Η λέξη «δέσμευση» του φέρνει ανατριχίλα, γιατί πιστεύει ότι μια σχέση θα περιορίσει την ελευθερία του. Προτιμά να επενδύσει το χρόνο του σε ιδέες, φιλοσοφικές συζητήσεις και νέες εμπειρίες, παρά να καθίσει σε ένα καναπέ αγκαλιά με κάποιον για όλη του τη ζωή.

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο που ζει για την περιπέτεια και την ανεξαρτησία. Η ιδέα του να «καθίσει φρόνιμος» και να δεσμευτεί με κάποιον δεν του κάθεται καλά. Είναι πιο πιθανό να τον δεις να κυνηγά τα όνειρά του ή να κατακτά νέους στόχους παρά να τον βρεις να σχεδιάζει γάμους και δεσμεύσεις. Αν τον πιέσεις, θα τρέξει προς την έξοδο πριν προλάβεις να πεις «γαμήλιο προσκλητήριο».

Δεν είναι ότι τα ζώδια αυτά δεν είναι ικανά για αγάπη ή σχέση, απλά προτιμούν να ζουν τη ζωή τους χωρίς περιορισμούς. Αν έχεις κάποιο από αυτά τα ζώδια στο στόχαστρο, καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος/η να παίξεις το παιχνίδι τους αλλιώς, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα βλέπεις από... το ράφι!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2024 - 21:56