Αυτά είναι τα ζώδια που εξαφανίζονται χωρίς να δώσουν εξηγήσεις - Θα σε αφήσουν στο «διαβάστηκε»

31.08.2024
Αυτά είναι τα ζώδια που εξαφανίζονται χωρίς να δώσουν εξηγήσεις - Θα σε αφήσουν στο «διαβάστηκε»
ΠΗΓΗ:@galyuskasss
Είναι λίγο στον κόσμο τους.

Υπάρχουν μερικά ζώδια που έχουν την "ικανότητα" να εξαφανίζονται από προσώπου γης χωρίς να δώσουν καμία εξήγηση. Αν έχεις βιώσει ποτέ το φαινόμενο «διαβάστηκε και εξαφανίστηκε», τότε πιθανότατα είχες να κάνεις με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια. Μην το πάρεις προσωπικά, είναι απλώς στη φύση τους να φεύγουν σαν τον άνεμο όταν τα πράγματα γίνονται περίπλοκα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι τα ζώδια που είναι γνωστά για την ευμεταβλητότητα και την ανάγκη τους για ελευθερία. Σήμερα μπορεί να σου στέλνουν μηνύματα non-stop και αύριο να μην ακούσεις τίποτα. Όχι επειδή δεν ενδιαφέρονται, αλλά επειδή βαριούνται εύκολα και τους αποσπάται η προσοχή από το επόμενο ενδιαφέρον πράγμα. Μην εκπλαγείς αν ξαφνικά σταματήσουν να απαντούν είναι απλώς ένας τρόπος να κρατήσουν την ισορροπία τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες αγαπούν την περιπέτεια και την εξερεύνηση και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ταξίδια, αλλά και για τις σχέσεις τους. Αν νιώσουν ότι μια σχέση ή μια κατάσταση τους περιορίζει, δεν θα διστάσουν να εξαφανιστούν χωρίς προειδοποίηση. Είναι εκείνοι που μπορεί να σε αφήσουν στο «διαβάστηκε» γιατί απλώς βρήκαν κάτι άλλο που τους κίνησε το ενδιαφέρον, ίσως ένα καινούργιο χόμπι ή μια καινούργια γνωριμία. Θα επιστρέψουν όταν (και αν) το θυμηθούν!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την ανεξαρτησία του και την ανάγκη του για προσωπικό χώρο. Αν νιώσει ότι κάποιος παραβιάζει την αυτονομία του ή προσπαθεί να τον περιορίσει, μπορεί να αποτραβηχτεί χωρίς εξηγήσεις. Ένα λεπτό μπορεί να συζητάτε για τα πιο βαθιά θέματα, και το επόμενο λεπτό… εξαφάνιση. Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν απαντάει στα μηνύματά σου, πιθανότατα χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του και απλώς δεν νιώθει την ανάγκη να σου το εξηγήσει.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς ζουν στον δικό τους κόσμο, γεμάτο όνειρα και φαντασίες. Αν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με τα όνειρά τους, μπορεί να αποσυρθούν στον εσωτερικό τους κόσμο και να απομακρυνθούν από εσένα. Δεν είναι κακόβουλοι, είναι απλώς ο τρόπος τους να διαχειριστούν την απογοήτευση ή την υπερβολική πίεση. Αν σε αφήσουν στο «διαβάστηκε», μάλλον βρίσκονται σε κάποια φανταστική χώρα μακριά από την πραγματικότητα.

Αν έχεις να κάνεις με κάποιο από αυτά τα ζώδια, η καλύτερη συμβουλή είναι να μην το πάρεις προσωπικά. Δεν είναι ότι σε απορρίπτουν είναι απλώς ο τρόπος τους να διαχειριστούν τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν επιστρέψουν, θα είναι σαν να μην έφυγαν ποτέ!

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2024 - 02:07