Τα 4 ζώδια που ξεχωρίζουν για την ευφυΐα τους

27.03.2022
Τα 4 ζώδια που ξεχωρίζουν για την ευφυΐα τους
Η ευφυΐα εκφράζεται με διάφορες μορφές. Είτε κάποιος είναι γνώστης της τεχνολογίας, είτε έχει την τάση να σκέφτεται κάθε πρόβλημα σε όλες του τις διαστάσεις, ο εγκέφαλος του καθενός έχει τις ιδιαίτερες δυνάμεις του. Αν πάντα είχες μπροστά σου ένα βιβλίο ή κάθε Κυριακή περνάς την ώρα σου να λύνεις σταυρόλεξα, αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή ανήκεις σε ένα από τα πιο ευφυή ζώδια. Για δες:

Δίδυμοι

Έξυπνος, ομιλητικός και ικανός να δει και τις δύο πλευρές της εξίσωσης, έχει την εξυπνάδα και τα κότσια να αμφισβητεί τα πάντα. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, ο πλανήτης της σκέψης, ο οποίος συμβάλλει στις διερευνητικές του τάσεις. Και δεν αφήνει την πρακτικότητα να τον εμποδίσει να σκεφτεί αντισυμβατικά. Ως ζώδιο του αέρα, έχει την ενέργεια του τρελού επιστήμονα, που το γεμίζει ιδέες και ενδιαφέρουσες θεωρίες και το παρασύρει να μάθει για τα πάντα.

Ποια σημεία του σώματος σου αποκαλύπτουν το βαθμό νοημοσύνης σου

Παρθένος

Παρθένε, το επικριτικό σου μάτι σε εξυπηρετεί καλά όταν πρόκειται για την ευφυΐα σου. Ως μεταβλητό ζώδιο της γης, είσαι μεθοδική και προτιμάς να βλέπεις τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνίες για να λύσεις ένα πρόβλημα. Μεταξύ της φιλοδοξίας σου, ως ζώδιο της γης, να πετύχεις και της προσοχής σου στη λεπτομέρεια, έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να κατακτήσεις οποιαδήποτε δεξιότητα ή θέμα που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, ακόμα και να χάνεις τον εαυτό σου στην πορεία μιας προσεκτικής έρευνας.

Τοξότης

Έχεις μια κοσμική πολυπλοκότητα, Τοξοτίνα, την οποία οφείλεις στον φιλοσοφικό κυβερνήτη του ένατου Οίκου σου, τον Δία. Δεδομένου ότι αυτός ο Οίκος διέπει πράγματα όπως τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και η πνευματικότητα, φημίζεσαι ότι είσαι έμπειρη και επιδέξια σε διαφορετικούς τομείς, όπως η σοφία και η λογική. Όχι μόνο είσαι ανεξάρτητη διανοούμενη, αλλά είσαι πάντα ανοιχτή στο να ακούς διαφορετικές οπτικές γωνίες, κάτι που σε κάνει να αποδέχεσαι πολλές ξεχωριστές απόψεις.

Θέλεις έξυπνα παιδιά; Κάνε αυτό το απλό πράγμα όσο πιο συχνά μπορείς και θα τα καταφέρεις

Αιγόκερως

Αν η εμπειρία είναι ο καλύτερος δάσκαλος, τότε είσαι η απόλυτη διανοούμενη, Αιγοκερίνα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Κρόνος, έχει να κάνει με την πειθαρχία και την ωριμότητα και είναι ο λόγος για τον οποίο είσαι το άτομο στο οποίο στρέφονται οι άλλοι όταν χρειάζονται κάποιον μεθοδικό για να επιλύσει ένα πρόβλημα. Οι Αιγόκεροι έχουν επίσης ένα πλεονέκτημα όταν αντιμετωπίζουν αντιξοότητες. Ως ζώδιο της γης, δεν σου αρέσουν τα μισόλογα, ούτε θα προτιμούσες να επεκτείνεις τις γνώσεις σου με τον παλιομοδίτικο τρόπο, ακόμα κι αν πρέπει να ανοίξεις ένα σχολικό βιβλίο ή να ξεκινήσεις μαθήματα για να το κάνεις.