Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

01.12.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που συνδέεται με το τέλος καταστάσεων αλλά είναι επίσης και μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Καθώς μια ηλιακή έκλειψη ανατέλλει στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου, είναι σαφές ότι μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά από εμπειρίες που σου ανοίγουν τα μάτια και δυνητικά θα σου αλλάξουν τη ζωή. Εάν τυχαίνει να ανήκεις σε ένα από τα 3 τυχερά ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας, τότε ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις αυτό που έχει σχεδιάσει το σύμπαν για σένα.

Δεκέμβριος 2021: Τα 3 ζώδια τα οποία θα παράσουν λίγο πιο δύσκολα

Τοξότης

Νιώθεις κίνητρο να ακολουθήσεις τα πιο τρελά όνειρά σου. Ο μήνας ξεκινά με τον ήλιο στον Τοξότη, να ρίχνει αστραφτερό και αναζωογονητικό φως στη ζωή σου. Η ηλιακή σου επιστροφή έχει ξεκινήσει για τα καλά, ενθαρρύνοντάς σε να αντιμετωπίσεις νέες ευκαιρίες, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να γυρίσεις σελίδα στο βιβλίο που είναι η ζωή σου. Αυτός ο μήνας μπορεί να οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα σημαντική καμπή στην ιστορία σου, ειδικά καθώς η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη σε εκτοξεύει προς το αναπόφευκτο μέλλον σου, από τις 4 Δεκεμβρίου.

7 απλοί τρόποι για να γίνεις πιο αισιόδοξη στη ζωή σου και να καταπολεμήσεις το άγχος

Λέων

Είσαι έτοιμη να επανασυνδεθείς με τον δημιουργικό πυρήνα σου. Είσαι ένα εξαιρετικά καλλιτεχνικό ζώδιο, Λιονταρίνα. Πάντα ψάχνεις για νέους τρόπους για να εκφραστείς, γιατί όταν είσαι πλήρως βυθισμένη στη δημιουργικότητά σου, τείνεις να λάμπεις περισσότερο. Ο μήνας ξεκινάει με τον ήλιο στον παιχνιδιάρικο, ρομαντικό και διασκεδαστικό πέμπτο Οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να σταματήσεις να κρίνεις τον εαυτό σου και να αρχίσεις να θυμάσαι πόσο καλό είναι να αφήνεσαι ελεύθερη και να απολαμβάνεις τη διαδικασία του χάους.

Έχεις άγχος: 10 μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές που μπορούν να σε... σώσουν!

Αιγόκερως

Παίρνεις το θάρρος να δεις τη δύναμή σου. Αυτός είναι ένας μήνας με ιδιαίτερα γεγονότα για σένα, Αιγοκερίνα. Ο ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, βοηθώντας σε να κάνεις έναν απολογισμό για το πού βρίσκεσαι στη ζωή και πού θα ήθελες να πας στη συνέχεια. Και παρόλο που η εποχή των γενεθλίων σου είναι προ των πυλών, μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάνεις επίσης μερικές δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με το τι πραγματικά θέλεις. Καθώς η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα στον Αιγόκερω από τις 19 Δεκεμβρίου, μπορεί να τονίσει τη συναισθηματική σου αλήθεια με τρόπο που να σε αφήνει να νιώθεις απογυμνωμένη μέχρι τον πυρήνα σου.