Τα ζώδια για τα οποία θα είναι χειρότερος ο Ιανουάριος του 2021

05.01.2021
Τα ζώδια για τα οποία θα είναι χειρότερος ο Ιανουάριος του 2021
Μια καινούργια χρονιά αρχίζει πάντα με αισιοδοξία, όμως υπάρχουν και κάποιοι, συγκριτικά, "χαμένοι". Ο λόγος για τα ζώδια για τα οποία ο Ιανουάριος του 2021 θα είναι ο χειρότερος μήνας , είτε ως επακόλουθο των γεγονότων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους είτε λόγω κάποιων συνδυασμών των πλανητών που συμβαίνουν αυτόν τον μήνα. Ιδού τα ζώδια που θα επηρεαστούν αρνητικά αυτό τον πρώτο μήνα του νέου έτους και αν θέλεις να θυμηθείς εκείνα που θα χαμογελάσουν περισσότερο, κάνε κλικ στον σύνδεσμο.

Ταύρος

Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια συναρπαστική νότα, δεδομένου ότι ο ‘Ηλιος θα κάθεται δίπλα στην Αφροδίτη στον εκτεταμένο ένατο Οίκο της περιπέτειας, της αισιοδοξίας και της πίστης σου, αλλά τώρα που ο Δίας και ο Κρόνος αιωρούνται και οι δύο στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας και της αίσθησης της εξουσίας, θα είσαι πολύ απασχολημένη με την ονειροπόληση. Ο Δίας θα ευθυγραμμιστεί επίσης με τον Ουρανό στο ζώδιο σου, κάτι το οποίο θα προκαλέσει τα πάντα, από την ελευθερία σου έως την ατομικότητά σου. Μην αντισταθείς στις αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σου. Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, Ταυρίνα; Είσαι αρκετά ανθεκτική για να ξεπεράσεις τις προκλήσεις αυτού του μήνα, οπότε θυμήσου ποια είσαι.

Καρκίνος

Είναι ένας δύσκολος μήνας, αλλά δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζεις, Καρκινάκι. Τα κακά νέα πρώτα: Ο Δίας και ο Κρόνος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον ευοίωνο όγδοο Οίκο της οικειότητας, του μετασχηματισμού, των κοινοπραξιών και των ψυχικών δεσμών πριν ο Ήλιος και ο Ερμής εισέλθουν σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου. Παρόλο που ο Ήλιος θα περάσει το πρώτο μισό του μήνα φωτίζοντας τον δεσμευμένο έβδομο Οίκο των σημαντικών άλλων, μαζί με την Αφροδίτη, θα αισθανθείς ήδη και θα δοκιμάσεις ένα ισχυρό προοίμιο για το τι θα έρθει. Παραδώσου και αφήσε τον εαυτό σου να το ζήσει. Και αυτό θα περάσει.