Αυγουστιάτικη Πανσεληνος σήμερα; Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

03.08.2020
Αυγουστιάτικη Πανσεληνος σήμερα; Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Η μεγάλη πανσέληνος της περιόδου του Λέοντα είναι εδώ. Και με την έφεση του Λέοντα για το δράμα και το θέατρο, κανείς δεν πρέπει να εκπλήσσεται ότι όλο αυτό εξελίσσεται για να είναι άγριο. Η πανσέληνος του Αυγούστου 2020 θα είναι λαμπρή τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου και εμφανίζεται στο κοινωνικά επικεντρωμένο ζώδιο του Υδροχόου, κορυφώνοντας τα συναισθηματικά ζητήματα των φίλων και των κοινοτήτων μας. Ωστόσο, χάρη σε ορισμένες δραματικές διαστάσεις μεταξύ του Ουρανού και της Σελήνης, ίσως νιώσουμε διχασμένοι μεταξύ της ανάγκης μας για ελευθερία και των ευθυνών μας απέναντι σε άλλους. Εάν τυχαίνει να ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Αυγούστου του 2020, τότε είναι πιθανό να νιώσεις αυτήν την κοσμική σύγκρουση ακόμη πιο έντονα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle, θα επηραστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Αυγούστου.

Λέων

Είναι η περίοδος σου, Λέοντα και με τον ισχυρό ήλιο να ανάβει στο ζώδιο σου, αισθάνεσαι ότι καλείσαι να εστιάσεις στον εαυτό σου (και δικαίως!). Ωστόσο, θα νιώσεις την ένταση αυτές τις μέρες καθώς πλησιάζεις στην κορυφή της πανσελήνου καθώς θα διαπιστώσεις ότι τα ζητήματα στις συνεργασίες σου - στην προσωπική σου ζωή, αλλά και στην εργασία σου - θα απαιτούν πολλή επιπλέον ενέργεια και μπορεί να υπάρξουν μερικές απροσδόκητες νέες συνθήκες για να αντιμετωπίσεις. «Η δουλειά θα γίνει λίγο ακανόνιστη, καθώς η επαγγελματική σου καριέρα θα πάρει μια νέα τροπή», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust στο Bustle. Προσπάθησε να παραμείνεις ευέλικτη και να είσαι ανοιχτή σε αλλαγές. Οι καταλήξεις είναι συχνά απλώς συγκεκαλυμμένες αρχές και οποιοδήποτε δράμα που εμφανίζεται θα απαιτήσει την προσοχή σου αργά ή γρήγορα, ούτως ή άλλως.

Σκορπιός

Η πανσέληνος σε επηρεάζει με ξαφνικές αλλαγές στη δυναμική των στενότερων συνεργασιών σου και μπορεί να ρίξει φως σε ορισμένα βαθιά ριζωμένα ζητήματα που καλύπτουν την παιδική ηλικία και την οικογένειά σου. Αλλά αυτό, Σκορπιέ, δεν είναι κάτι που σε φοβίζει. «Οι σχέσεις θα αλλάξουν απροσδόκητα και θα αλλάξουν προς το καλύτερο κάτω από αυτό το ουράνιο γεγονός», λέει η Stardust. Ενώ η σεληνιακή ενέργεια, σε χτυπάει πολύ κοντά αυτό το μήνα, σου δίνει επίσης την ευκαιρία να αλλάξεις τον εαυτό σου σε βαθύ και θεμελιώδες επίπεδο και να δημιουργήσεις μια νέα και πιο υγιεινή δυναμική στις προσωπικές σχέσεις σου. Προσπάθησε να είσαι ευγενικοί με τον εαυτό σου και πάρε ήρεμα τα πράγματα.

Υδροχόος

Η πανσέληνος είναι στο ζώδιο σου αυτόν τον μήνα, Υδροχόε, έτσι ώστε να μπορείς να νιώσεις τις επιπτώσεις σε ένα βαθιά προσωπικό επίπεδο. «Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εκτός κλίματος καθώς η ζωή σου στο σπίτι (και τον έξω κόσμο) εξελίσσεται», λέει η Stardust. Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις αυτές τις βαθιές, συναισθηματικές αλλαγές είναι να αφεθείς στη διαίσθησή σου και να ακούσεις τον εαυτό σου. Τι χρειάζεται η καρδιά και το πνεύμα σου για να νιώσεις ικανοποιημένη και ασφαλής; Τώρα είναι επίσης μια καλή στιγμή να ζητήσετε από τον σύντροφό σου ή τους φίλους σου να σε υποστηρίξουν, καθώς μια καλή ειλικρινής συζήτηση θα σας κάνει να νιώσεις πιο διασυνδεδεμένη με το περιβάλλον σου και θα σε βοηθήσουμε να βάλεις σε τάξη μερικά από αυτά τα συγκεχυμένα αισθήματα της πανσέληνου, με τις πρόσθετες προοπτικές τους.