Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω;

01.07.2015
H φιλόδοξη αυτή Πανσέληνος την δεύτερη μέρα του Ιουλίου, ξαναφέρνει στο προσκήνιο την μάχη ανάμεσα στα εσωτερικά μας συναισθήματα και τις εξωτερικές συνθήκες της ζωής μας. Η ανάγκη για προσωπική ασφάλεια και η… αισιοδοξία σου είναι θέματα που προκύπτουν ενώ η Πανσέληνος αυτή την εποχή, μας βάζει να σκεφτόμαστε μελλοντικές επιτυχίες σε πολλούς και διάφορους τομείς ενώ η σκέψη μας γυρίζει γύρω από τα χρήματα, την δημιουργικότητα αλλά και την αγάπη. Παράλογο; Καθόλου!

Αν θέλεις να μάθεις πως θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω.

Κριός:

Αν και το μυαλό σου είναι στην οικογενειακή ζωή, αυτή η Πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει τον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την καριέρα. Μπορεί να νιώθεις πώς πολλοί έχουν στηριχτεί επάνω σου στην δουλειά και δεν θέλει να απογοητεύσεις κανένα. Από την άλλη και τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι απαιτούν και εκείνα την προσοχή και την αγάπη σου. Ευτυχώς η νέα προσέγγιση στα προβλήματα σου επιτρέπει να φερθείς επαγγελματικά χωρίς να κάνεις… «εκπτώσεις» στις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Ταύρος:

Αυτή η Πανσέληνος γεμίζει το μυαλό σου με μεγάλες ιδέες και έτσι μπλέκει λίγο τους στόχους που έχεις για το μέλλον. Αν και έχεις σκεφτεί πολύ καλά ποιοι είναι οι στόχοι σου, δεν αποκλείεται να βρεις στον δρόμο σου τις ανασφάλειες σου και έτσι να ανακοπεί λιγάκι η πορεία σου. Ευτυχώς μπορείς να βρεις τον τρόπο να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες απλά κοιτώντας εκεί που θέλεις να πας και να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου. Μην αργείς λοιπόν!

Δίδυμοι:

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τις πιο τρυφερές σου σχέσεις και τα αισθήματα σου αποκαλύπτουν κάτι σημαντικό για την σχέση σου. Μην σπαταλήσεις την ενέργεια σου ψάχνοντας μάταια να βρεις την λογική σε παράλογες καταστάσεις και μην αφήσεις τα αισθήματα σου να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου. Κανείς δεν θα σου πει να μην ακολουθήσεις αυτό που λέει η καρδιά σου αρκεί πάντα να προσέχεις τον άνεμο πριν ανοίξεις τα φτερά σου!

Καρκίνος:

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τον 7 οίκο σου που σχετίζεται με τις συνεργασίες σου και το υποσυνείδητο σου παίζει περίεργα παιχνίδια αρκετές φορές. Οι ανάγκες σου τώρα γίνονται το βασικό πάνω στο οποίο στηρίζεσαι για να πάρεις τις πιο σημαντικές σου αποφάσεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μοιραστείς τις ανησυχίες και τους φόβους σου με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν και να αποφασίσεις ψύχραιμα και συνετά τι θα κάνεις αλλά κυρίως για ποιους λόγους θα το κάνεις.

Λέων:

Οι συνήθειες σου είναι στο επίκεντρο αυτή της Πανσελήνου και αυτό που νιώθεις είναι πως θέλεις να μείνεις πιστή στην ρουτίνα της καθημερινότητας σου παρά το ότι θα ήθελες παρά πολύ να ονειρεύεσαι πως είσαι σε μια παραλία. Ναι τώρα είναι ένα παραγωγικό διάστημα που και αποδοτική μπορείς να είσαι και θέλεις να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Όμως μην παρασυρθείς από την παραγωγικότητα σου και ξεχάσεις να κυνηγήσεις τα όνειρα σου.

Παρθένος:

Ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες και σε προκαλεί να πάρεις σωστές αποφάσεις για να πετύχεις τον στόχο σου. Το να καταπιέζεις τα συναισθήματα σου πολλές φορές είναι μέσα στο πρόγραμμα, σκέψου όμως πόσο καλύτερα θα ένιωθες αν έλεγες αυτά που νιώθεις. Ξεκίνησε μια κουβέντα για τα όσα κρατάς εδώ και καιρό μέσα σου και θα συνειδητοποιήσεις πως το να μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να νιώσεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ζυγός:

Αν και θέλεις όσο τίποτα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τώρα με την Πανσέληνο αυτή, δυστυχώς κάποια «κολλήματα» του παρελθόντος δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Για κάποιον λόγο δυσκολεύεσαι να βρεις χώρο στην ζωή σου για τα νέα σου σχέδια και τους νέους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει. Το κλειδί σε αυτή σου την κατάσταση είναι χωρίς αμφιβολία το να ζήσεις το παρόν και να σταματήσεις να σκέφτεσαι το παρελθόν που μόνο πίσω μπορεί να σε πάει.

Σκορπιός:

Το να ακολουθήσεις την εξτρίμ προσέγγιση: «Όλα ή τίποτα», δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με την Πανσέληνο αυτή. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να είσαι άνετη ειδικά όταν η φαντασία σου είναι τόσο ζωντανή. Η επικοινωνία σου είναι στο επίκεντρο των ημερών και σε βάζει να σκεφτείς πρώτα τις συνέπειες των όσων λες ή πρόκειται να πεις πριν ακόμη μιλήσεις. Το να πετύχεις να έχεις ισορροπία στη ζωή σου είναι η αρχή για να πετύχεις αυτά που θέλεις και συναισθηματικά.

Τοξότης:

Σίγουρα ανησυχείς γιατί βλέπεις πως δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα σου. Το να ξεχωρίσεις τις οικονομικές σου ανησυχίες από τα πιο βαθιά θέματα που είναι πιο προσωπικά σου είναι το βασικό που πρέπει να κάνεις ειδικά τώρα που η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει το πορτοφόλι σου. Το να μην ξεχνάς τα καλά που έχεις στη ζωή σου από το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως:

Η δύναμη σου περνάει από τεστ αυτό το διάστημα ενώ η ζωή σου είναι πιο μπερδεμένη με την παρουσία του Ποσειδώνα που κάνει ακόμη πιο δύσκολο για εσένα να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από την φαντασία. Και εδώ το κλειδί είναι να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και στα όσα ζητούν οι άλλοι από εσένα. Το να μείνεις πιστή σε ένα μονοπάτι δεν μπορεί παρά να σε εξανλτήσει και τελικά θα πρέπει ίσως να σκεφτείς πως αξίζει να δοκιμάσεις να κινηθείς έξω από την ασφάλεια της οικογένειας έτσι ώστε να αγκαλιάσεις το άγνωστο και τελικά να πετύχεις να κατακτήσεις τα όσα θέλεις.

Υδροχόος:

Το να φύγεις για λίγο μακριά από όλους και από όλα είναι κάτι που το θέλεις πολύ αφού η Πανσέληνος αυτή ενισχύει τις τάσεις φυγής σου! Δυστυχώς οι υποχρεώσεις σου, σου υπενθυμίζουν πως δεν μπορείς πάντα να κάνεις αυτό που θέλεις και έτσι το να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου είναι κάτι που κάποιες φορές είναι δύσκολο. Μην αγχώνεσαι για να προλάβεις τα πάντα, γιατί πολλές φορές αυτό δεν είναι εφικτό. Αν προσπαθήσεις να κάνεις ένα βήμα τη φορά τότε θα δεις πως όλα θα γίνουν.

Ιχθείς:

Οι υποχρεώσεις σου αλλά και οι κοινωνικές σου επαφές είναι στα φόρτε τους και εσύ δείχνεις να απολαμβάνεις την παρέα των φίλων αλλά και των συγγενών περισσότερο από ποτέ. Ναι είναι τέλειο να αφήνεσαι ελεύθερη και να κολυμπάς ανενόχλητη στα νερά της… φαντασίας σου, αρκεί να μπορείς να ξεχωρίσεις το όνειρο από την πραγματικότητα.

Επιμέλεια: Ε.Α.