To ερωτικό ωροσκόπιο του καλοκαιριού 2015 (Μέρος Α')

01.06.2015
Aυτό το καλοκαίρι ξεκινάει με μια μεγάλη δόση πάθους! Ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων η Αφροδίτη, σου παραδίδει πολλά ερωτικά μαθήματα φέτος το καλοκαίρι και σε προετοιμάζει να ζήσεις τις πιο ερωτικές νύχτες του χρόνου φέτος. Παρακάτω θα μάθεις περισσότερα για το τι να περιμένεις από εδώ και πέρα.

Κριός:

αν ανήκεις στο ζώδιο τώρα ξεκινάς να κοιτάζεις προς τα πίσω και συνειδητοποιείς πως πολύ σημαντικές αλλαγές έχουν συμβεί στην ερωτική σου ζωή. Ο Δίας και η Αφροδίτη – δυο πολύ ευεργετικοί πλανήτες- θα επηρεάσουν τα ερωτικά σου και συγκεκριμένα τον τομέα της αληθινής αγάπης και της ευχαρίστησης. Δώσε βάση φέτος σε ότι συμβεί κοντά στις 29 Ιουνίου αφού ένα ευχάριστο και απρόσμενο γεγονός στον τομέα των ερωτικών σου μπορεί να αλλάξει τώρα τη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να θέλεις να κρατήσεις μια σχέση που έχεις κάπως… χαλαρή και ο σύντροφος σου να θέλει να το πάει πιο σοβαρά. Επίσης θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση σχετικά με το πώς θέλεις να εξελιχθεί η σχέση σου. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης - από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου- αλλάζει η ερωτική σου ζωή και δεν αποκλείεται να δυσκολεύεσαι αυτό το διάστημα να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον. Μην μείνεις σε αυτά που σε κρατάνε πίσω και φρόντισε απλά να πας μπροστά.

Ταύρος:

στις 18 Ιουλίου ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, θα κάνει μια εμφάνιση στα ερωτικά σου. Το θέμα είναι πως όταν περάσει στο ζώδιο σου ο πλανήτης της αγάπης αρχίζει να «κόβεται» η πορεία του αφού στις 25 γυρίζει ανάδρομη. Αν και φαινομενικά υπάρχει κάποια καλή προοπτική στα ερωτικά σου δεν αποκλείεται να καταλάβεις πως κάποιο μέλος της οικογένειας έχει ανάγκη την προσοχή σου. Αυτή η κατάσταση δεν αποκλείεται να απορροφήσει την ενέργεια σου για αρκετό καιρό. Μετά τις 13 Σεπτεμβρίου με την Έκλειψη Ηλίου να επηρεάζει τα ερωτικά σου και έτσι ανάβουν τα φώτα και στα ερωτικά σου! Επίσης ο τυχερός Δίας στον 5ο οίκο σου στις 11 Αυγούστου θα σε οδηγήσει στο να δεις την ερωτική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

Δίδυμοι:

Από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι τις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία επηρεάζει την επικοινωνία σου και θα έχεις σε αυτό το διάστημα μια μοναδική ευκαιρία να κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Το διάστημα αυτό θα δεις πως μπορεί να δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις ειδικά να πρέπει να τις πάρεις μαζί με τον άνθρωπο σου. Αν σκέφτεσαι να περάσετε στο επόμενο βήμα- είτε πρόκειται για αρραβώνα ή για γάμο- αυτή θα είναι μια περίοδος που θα έχεις δεύτερες σκέψεις μέχρι να πάρεις ην τελική σου απόφαση.

Καρκίνος:

Για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού θα νιώθεις πιο σέξι από ποτέ! Από τις 24 Ιουνίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου, ο Άρης ο πλανήτης που σε γεμίζει ενέργεια αλλά και ευθύνεται για την λίμπιντο σου βρίσκεται στο ζώδιο σου και πρόκειται για ένα γεγονός που συμβαίνει κάθε δυο χρόνια, οπότε κρίμα δεν είναι να χάσεις μην εκμεταλλευτείς σωστά αυτό το διάστημα; Το βασικό είναι πως οι πρωτοβουλίες που παίρνεις φέτος θα δεις πως θα είναι απόλυτα επιτυχημένες αφού η αυτοπεποίθηση σου είναι στα ύψη και πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να σου αρνηθεί κάτι που ζητάς. Τα καλά νέα είναι πως πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να σου αντισταθεί αυτό το διάστημα. Αν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει τότε καλά θα κάνεις να μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα, αφού δεν θα σου βγει σε κακό. Η Νέα Σελήνη στις 15 Ιουλίου στο ζώδιό σου σε γεμίζει ακόμη περισσότερη θετική ενέργεια και ενθουσιασμό για ένα καλύτερο αύριο. Και το θετικό είναι πως δεν θα αρχίσει να έρθει.

Λέων:

Το σύμπαν φαίνεται να σου ετοιμάζει ένα τέλειο μάθημα για φέτος το καλοκαίρι. Αλλά πρώτα τα καλά νέα. Μέχρι τις 18 Ιουλίου ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη σε μεταμορφώνει και φαίνεται πως τους μαγνητίζεις όλους. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις κάτι για να αλλάξεις την εμφάνιση σου είτε πρόκειται για ένα νέο κούρεμα ή χτένισμα, είτε απλά αποφασίζεις να γραφτείς στο γυμναστήριο και να αλλάξεις το σώμα σου. Μετά τις 31 Ιουλίου θα δεις πολλά να αλλάζουν. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου μαθαίνεις ποια είναι αυτά που έχεις να δώσεις τον σύντροφο σου και πως η αγάπη δεν αγοράζεται. Καταλαβαίνεις πως αξίζεις να σε αγαπήσουν αλλά και να αγαπήσεις έναν άνθρωπο χωρίς υπερβολέ. Όσο για την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται μην έχεις αμφιβολία πρόκειται για αληθινή αγάπη.

Παρθένος:

Αν παλεύεις με μια σχέση αυτό το διάστημα, για τον οποιονδήποτε λόγο, φέτος το καλοκαίρι θα χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση. Στις 25 Ιουλίου ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη σε ανάδρομη τροχιά μέχρι τις 31 Ιουλίου αλλάζει την κατάσταση για τα ερωτικά σου. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου μπορεί να κάνεις την εσωτερική σου αναζήτηση για αν δεις αν και κατά πόσο είσαι ικανοποιημένη από τη σχέση σου. Είναι μια σχέση που σε καλύπτει σε όλα τα επίπεδα; Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς τον άνθρωπο αυτόν; Τότε μόνο θα ξέρεις αν είναι αυτό που ζητάς.

Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως ο φόβος της απόρριψης ή ο φόβος του να πληγωθείς δεν σε αφήνει να δείξεις τα συναισθήματα σου και έτσι δυστυχώς η σχέση δεν μπορεί να εξελιχθεί. Τα θέματα αυτά δεν θα απασχολήσουν μόνο το καλοκαίρι αλλά και αργότερα. Τα καλά νέα είναι πως η Ηλιακή Έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου θα σου χαρίσει μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς!

Μείνε συντονισμένη και για το δεύτερο μέρος!