Τα πάντα μπορούν να συμβούν: η Αφροδίτη στους Ιχθείς

29.01.2015
“Το πρώτο καλύτερο πράγμα είναι να είσαι ερωτευμένος. Το λιγότερο καλό είναι να μην είσαι ερωτευμένος. Αλλά και τα δυο αυτά είναι καλύτερα από το να μην έχεις ερωτευτεί ποτέ”, -- Maya Angelou

Ξεκινώντας από τις 27 του μήνα, η ανιδιοτελής και αιθέρια όμορφη Αφροδίτη στους ευαίσθητους Ιχθείς μας προετοιμάζει για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα μας. Η Αφροδίτη δείχνει αυτά που αγαπάμε και η παρουσία της στους Ιχθείς, μας κάνει να σκεφτόμαστε πώς νιώθουμε μέσα σε μια σχέση, τι μας αρέσει και τι όχι και τελικά πως νιώθουμε με την συμβίωση με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας.

Η καρδιά σου είναι πλημμυρισμένη από αγάπη για τον σύντροφο σου και εσύ είσαι στο κατάλληλο μουντ για να μπεις στην θέση του άλλου. Φυσικά κανείς δεν σου είπε να αφήσεις στην άκρη τον εαυτό σου και να μπεις στην θέση του άλλου, απλά τώρα «νιώθεις» πιο έντονα το τι μπορεί να περνάει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου ή απλά έχεις την διάθεση και την θέληση να τον ακούσεις πραγματικά.

Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο που πολλές φορές έχει την τάση να είναι πολλές φορές σε ένα κόσμο υπέροχο και φανταστικό και δεν αποκλείεται να βλέπει τα πάντα τελείως διαφορετικά. Το ζώδιο που πιστεύει στα θαύματα, την συμπόνοια αλλά και την λύτρωση με την Αφροδίτη της ομορφιάς, ένα είναι σίγουρο: όλα σου τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αυτό το διάστημα.

Μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου λοιπόν εσύ κινείσαι σε ρυθμούς ονείρου και φαντασίας και καταλαβαίνεις πως αν δώσεις όλο σου το είναι σε κάτι, θα το πετύχεις ο κόσμος να χαλάσει. Παρακάτω θα βρεις πώς θα κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα σου ανάλογα με το ζώδιο σου:

Κριός: τα όνειρα είναι σχεδιαγράμματα.

Ταύρος: η ανθρωπότητα είναι κάτι το πραγματικό- εμπιστεύσου την!

Δίδυμοι: το να τους μαγέψεις όλους δείχνοντας τους τι αξίζεις είναι το μόνο αφροδισιακό που χρειάζεσαι.

Καρκίνος: η δύναμη των λέξεων!

Λέων: η τρυφερότητα είναι το φάρμακο, το πάθος η θεραπεία.

Παρθένος: να ζήσει η ισότητα!

Ζυγός: το να τα φέρεις βόλτα προϋποθέτει ένα μόνο πράγμα: να το αποφασίσεις.

Σκορπιός: τα «φουσκωμένα» εγώ είναι το προαπαιτούμενο για τις πιο δυνατές ιστορίες αγάπης.

Τοξότης: η αγάπη είναι η βάση για κάθε τι που αξίζει.

Αιγόκερως: άφθονο και χωρίς στρες το φλερτ και είναι το μόνο είδος που θα δεις πως έχει αξία.

Υδροχόος: η ρομαντζάδα είναι η παρηγοριά σου!

Ιχθείς: έχεις τον έλεγχο!

Επιμέλεια: Ε.Α.