Ερμής, Αφροδίτη, Άρης παίζουν με νεύρα σου

15.09.2014
Ερμής, Αφροδίτη και Άρης σού κρύβουν πολλές εκπλήξεις για τον μήνα Σεπτέμβριο!

Ερμής: Κινείται στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου, στον Ζυγό από τις 2 έως τις 27 και στον Σκορπιό από τις 28 και μέχρι το τέλος του μήνα.Λέξεις-κλειδιά: σκέψη, μυαλό, επικοινωνία, μετακινήσεις

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στον Κριό: Οι κοινωνικές σου επαφές φαίνεται να αυξάνονται εκθετικά με την πάροδο των ημερών, και καλείσαι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε ό,τι μπορεί να σε εκνευρίζει. Στον ερωτικό τομέα, κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει μετά από τη δοκιμαστική περίοδο του καλοκαιριού.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στον Ταύρο: Επιστρέφεις απότομα στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Καλείσαι να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου, κάνοντας συζητήσεις για να επαναφέρεις την ισορροπία, και να προσέξεις τη διατροφή σου. Οι παρασπονδίες θα φανούν.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στους Διδύμους: Η ερωτική σου διάθεση φαίνεται να είναι αυξημένη, και ένα λεκτικό φλερτ μπορεί να εξελιχτεί περίεργα. Αν έχεις σχέση, θα αναζητήσεις τον τρόπο να ανάψεις και πάλι τη φλόγα, γεγονός που θα συμβεί μόνο όταν δείξεις πως δεν είσαι δεδομένη.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στον Καρκίνο: Θα χρειαστεί να συνεργαστείς με νέα πρόσωπα στον επαγγελματικό σου χώρο και να θέσεις όρια στις μεταξύ σου σχέσεις. Στον οικογενειακό τομέα, απαιτείται προσπάθεια για να βελτιώσετε το κλίμα ώστε να γίνει πιο λειτουργικό για όλους.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στον Λέοντα: Το μυαλό σου μπορεί να γυρνάει γύρω από ταξίδια και εκδρομές, να επεξεργάζεται σκέψεις σχετικά με το πώς θα συνεχίσεις την επικοινωνία με ένα άτομο που σου κίνησε το ενδιαφέρον τον προηγούμενο μήνα. Μη μένεις στάσιμη, συνέχισε να αλλάζεις παραστάσεις!

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στην Παρθένο: Αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί έντονα αυτόν το μήνα είναι τα οικονομικά σου και το πώς θα επαναφέρεις ισορροπίες που φάνηκε να χάθηκαν το καλοκαίρι. Στον ερωτικό τομέα, χρειάζεται πολλή κουβέντα για να διορθωθούν κάποια πράγματα.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στον Ζυγό: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, θα ανοίξει ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο επαφών στον επαγγελματικό τομέα και θα δράσεις ως εξισορροπητική δύναμη σε σχέσεις που φαίνεται να χρειάζονται διαιτητή, στο άμεσο και έμμεσο περιβάλλον σου.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στον Σκορπιό: η διαίσθησή σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα οξυμένη αυτή την εποχή, και είσαι σε θέση να ανακαλύψεις συζητήσεις, ραντεβού και κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο. Παράλληλα όμως κινείσαι κι εσύ στο σκοτάδι, παίζοντας σε δύο ταμπλό.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στον Τοξότη: Σε ενδιαφέρει να βάλεις σε σωστή τροχιά την κοινωνική σου ζωή. Θέλεις να γεμίσεις το πρόγραμμά σου με δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με το περιβάλλον σου. Στον ερωτικό τομέα, μια φιλική κατάσταση μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στον Αιγόκερω. Η επαναφορά στον επαγγελματικό στίβο γίνεται απότομα, αφού πιθανότατα καλείσαι να φέρεις εις πέρας μια αποστολή που θέλει λεπτούς χειρισμούς σε σχέση με τα άτομα με τα οποία συνομιλείς. Έχεις αυτό στο μυαλό σου όταν θέλεις να φωνάξεις.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στον Υδροχόο: Το μυαλό σου δεν μπορεί να σταματήσει να επανέρχεται σε ένα ταξίδι που επιθυμείς να επαναλάβεις ή σε εκδρομές που θέλεις να πας για να σπάσει η ρουτίνα. Η καλύτερη λύση είναι να διατηρήσεις τις επαφές σου με άτομα που ζουν μακριά, για να αλλάζεις, έστω και νοητικά, παραστάσεις.

Εάν έχεις τον Ερμή σου... στους Ιχθείς: Τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο, κυρίως μέσω των απαιτήσεων άλλων προς εσένα ή τη ρύθμιση κοινών οικονομικών ζητημάτων με το άλλο σου μισό. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί το μυαλό σου να λέει κάτι, αλλά το σώμα σου φαίνεται να λέει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αφροδίτη: Κινείται στον Λέοντα μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, στην Παρθένο από τις 5 έως τις 28 και στον Ζυγό από τις 29 και μέχρι το τέλος του μήνα. Λέξεις-κλειδιά: σχέσεις, αξίες, τρόπος που παίρνω και δίνω αγάπη

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στον Κριό: Μετά από μια περίοδο ερωτικών εκπλήξεων και φλερτ, η επιστροφή στην καθημερινότητα φαίνεται σκληρή. Παρ’ όλα αυτά, φέτος τον Σεπτέμβριο μπορείς να ρυθμίσεις τη ζωή σου με βάση τις εξελίξεις στα προσωπικά σου. Φαίνεται πιο ελπιδοφόρο αυτή την περίοδο.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στον Ταύρο: Η αμοιβή και το κέρδος είναι τα κύρια ενδιαφέροντά σου τον Σεπτέμβριο. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο μπορείς να κάνεις νέες επαγγελματικές γνωριμίες που θα προσφέρουν ευκαιρίες για κέρδος ή να ετοιμαστείς να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, αν έχεις.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στους Διδύμους: Καλείσαι να προσγειωθείς λίγο απότομα, ίσως εξαιτίας μιας ανακαίνισης, πολλών επαγγελματικών εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων, μιας σχέσης που θέλει πολλή κουβέντα για να βελτιωθεί. Βάλε πρόγραμμα και μη χάνεις χρόνο.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στον Καρκίνο: Η επαφή με κόσμο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον επικοινωνιακό εαυτό σου. Έχεις επίσης την ευκαιρία να συζητήσεις επαγγελματικά σχέδια που έχουν πολλές πιθανότητες να μην παραμείνουν στο σχεδιασμό.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στον Λέοντα: Μπορείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση με τονωτικές ενέσεις, ίσως υιοθετώντας νέες ασχολίες. Αυτό που επιδιώκεις είναι να διαμορφώσεις μια όσο το δυνατόν πιο προσοδοφόρα καθημερινότητα δίχως να χαρίζεις τον εαυτό σου χωρίς αντάλλαγμα.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στην Παρθένο: Με την επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, δίνεις την υπόσχεση να προσέξεις τη διατροφή σου, να ξεκινήσεις νέες αθλητικές δραστηριότητες, να κάνεις νέα ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή με βάση την ειλικρίνεια και την αλήθεια.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στον Ζυγό: Ο Σεπτέμβριος φαίνεται να απαιτεί βαρύ αντίτιμο προκειμένου να νιώσεις όμορφα στις σχέσεις σου. Η απαίτηση να εργαστείς σκληρά κλέβει χρόνο από την προσωπική σου ζωή, ενώ αισθάνεσαι πως δεν είσαι όμορφη, κι αυτό σε κλείνει στον εαυτό σου.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στον Σκορπιό: Η συμμετοχή σου σε ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να γίνει η γέφυρα για νέες γνωριμίες και σχέσεις που θα εξελιχτούν από φιλικές σε ερωτικές. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να εμπιστευτείς την ομαδική προσπάθεια.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στον Τοξότη: Η ανάγκη σου να βρείς ελεύθερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή ή για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου σκοντάφτει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μπορεί να αναγκάζεσαι να μείνεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου ή να ασχοληθείς με μέλη της οικογένειάς σου και τις υποχρεώσεις τους.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στον Αιγόκερω: Οι συζητήσεις σου με άτομα από το εξωτερικό σχετικά με τα επαγγελματικά σου πλάνα φαίνεται να διαμορφώνουν ένα λειτουργικό πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορείς να ονειρευτείς πάνω σε πιο γήινες βάσεις. Οι προσδοκίες σου ευνοούνται.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στον Υδροχόο: Δυσκολεύεσαι να έρθεις σε επαφή με το σύντροφό σου επειδή φαίνεται να έχεις διαφορετικές ανάγκες αυτόν το μήνα. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι μόνη, τότε το σεξ με ένα άτομο που γνωρίσες πρόσφατα μπορεί να σε ενθουσιάσει ή να σε ιντριγκάρει χωρίς να ξέρεις γιατί ακριβώς.

Εάν έχεις την Αφροδίτη σου... στους Ιχθείς: Η ερωτική σου ζωή περνάει στο προσκήνιο, και καλείσαι να γεφυρώσεις τις διαφορές σου με άτομα από τα οποία δεν πρέπει να απομακρύνεσαι και πολύ. Στον επαγγελματικό τομέα, ένα άτομο που βρίσκεται απέναντί σου φαίνεται να λειτουργεί ως φωνή της λογικής στα δικά σου όνειρα.

Άρης: Κινείται στον Σκορπιό έως τις 13 Σεπτεμβρίου και στον Τοξότη από τις 14 και μέχρι το τέλος του μήνα. Λέξεις-κλειδιά: δράση, ενέργεια, σεξ, θυμός, διεκδίκηση

Εάν έχεις τον Άρη σου... στον Κριό: Οι εντάσεις σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο το πρώτο μισό του μήνα έχουν να κάνουν κυρίως με τη διαφορετική φιλοσοφία γύρω από την έννοια της εξουσίας και τον τρόπο επιβολής της. Το δεύτερο μισό του μήνα άνοιξε πανιά και άφησε πίσω σου ό,τι δεν σε εκφράζει και ταιριάζει.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στον Ταύρο: Στις σχέσεις σου συνεχίζονται τα ξεκαθαρίσματα το πρώτο μισό του μήνα, με τρόπο που πολλές φορές φανερώνει πως υπάρχουν μυστικά. Το δεύτερο μισό του μήνα η τόνωση των οικονομικών σου είναι το στοιχείο όπου πρέπει να εστιάσεις.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στους Διδύμους: Μέσα από μια σκληρή καθημερινότητα, το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να ανοίξει πληγές στις σχέσεις σου με ανθρώπους με τους οποίους είσαι διαμετρικά αντίθετη. Το δεύτερο μισό όμως μπορεί να σε αποζημιώσει με ευκαιρίες για ταξίδια και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στον Καρκίνο: Η ερωτική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο το πρώτο μισό του μήνα, καθώς εκφράζετις τα συναισθήματά σου. Το δεύτερο μισό του μήνα μια νέα επαγγελματική πρόταση πιθανότατα θα σε προβληματίσει, αφού θα σε ιντριγκάρει.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στον Λέοντα: Προσπάθησε να περάσεις το πρώτο μισό του μήνα με όσο το δυνατόν λιγότερες αμυχές στην καρδιά και την ψυχή σου, αφού το δεύτερο μισό είναι εξαιρετικό για εσένα. Ξέχασε το παρελθόν και εστίασε στη νέα πραγματικότητα, που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στην Παρθένο: Μετά από ένα πρώτο μισό Σεπτεμβρίου που περιλαμβάνει ταξίδια και ερωτικές συγκινήσεις, το δεύτερο μισό του είναι κάπως πιο επιθετικό. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις εκ νέου θέματα που έχουν να κάνουν με τις ισορροπίες στο σπίτι και τη δουλειά, και αυτό θα σε αγχώσει.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στον Ζυγό: Ανακεφαλαιώνοντας οικονομικά δεδομένα και βάζοντας σε σειρά τις υποχρεώσεις σου, το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορέσεις να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις μια εκδρομή που θα ανοίξει το δρόμο σε νέες γνωριμίες και επαγγελματικές προκλήσεις.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στον Σκορπιό: Η ερωτική σου διάθεση συνεχίζει να εκφράζεται έντονα το πρώτο μισό του μήνα, ενώ ταυτόχρονα κάνεις ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα επενδύσεις σε μια σχέση ή εργασία που είναι στο προσκήνιο, αν και δεν θα είναι εύκολο.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στον Τοξότη: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα άτομα και καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν ίσως να σε φέρουν στα όριά σου. Το δεύτερο μισό του μήνα θα αποφασίσεις να δράσεις σύμφωνα με το συμφέρον σου, και αυτό σε κάνει πολύ πιο λαμπερή και αποφασιστική.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στον Αιγόκερω: Οι κοινωνικές συναναστροφές και οι ερωτικές περιπέτειες συνεχίζονται τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Σεπτεμβρίου, χαρίζοντας μια ευχάριστη νότα στη ζωή σου. Κατά τις υπόλοιπες θα πιεστείς, όμως, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, για γρήγορα αποτελέσματα.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στον Υδροχόο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με εντάσεις εξαιτίας ατόμων που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου στον αισθηματικό τομέα.

Εάν έχεις τον Άρη σου... στους Ιχθείς: Συνέχισε να ταξιδεύεις ή να επενδύεις σε μια σχέση που σε βοηθά να εκφραστείς συναισθηματικά για όλο το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο οργανσου καλά ώστε να μη χαθείς σε ένα χάος από υποχρεώσεις.

Πηγή: Astra& Orama