Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει τον έρωτα... γλυκό

24.07.2014
Όταν ο πλανήτης που είναι συνδεδεμένος με το σπίτι και την οικογένεια κυκλοφορεί στα νοσταλγικά νερά του Καρκίνου από τις 18 Ιουλίου, η αγάπη στάζει γλύκα!

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα με την Αφροδίτη στους Διδύμους να έζησες τον έρωτα στην πιο ανέμελη και χαλαρή μορφή του, τώρα όμως με την παρουσία της στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου αναζητάς την τρυφερότητα και ψάχνεις την «γλυκιά» πλευρά του έρωτα.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, μιλάει στην καρδιά σου και εσύ γίνεται πιο συναισθηματική από ποτέ. Νιώθεις την ανάγκη να φροντίσεις τους αγαπημένους σου, να δώσεις και να πάρεις αγάπη. Ακόμη και το φλερτ είναι πιο τρυφερό αυτό το διάστημα. Αν είσαι σε σχέση τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να περάσεις τον χρόνο σου με τον αγαπημένο σου αγκαλιά.

Τα οικογενειακά θέματα είναι σε αφθονία τις επόμενες εβδομάδες. Τα συναισθηματικά δράματα είναι μέσα στο πρόγραμμα με όλη αυτή την ευαισθησία να κατακλύζει τους περισσότερους και αυτό είναι και το μόνο αρνητικό της περιόδου αφού μπορεί να πληγωθείς πιο εύκολα από τους άλλους.

Οι επαφές του παρελθόντος φέρνουν μια μικρή νοσταλγία στην καθημερινότητα σου και μπορεί μνήμες από τα εφηβικά σου χρόνια να γυρίζουν στο μυαλό σου. Αυτό το διάστημα αναζητάς τρυφερότητα και αγάπη από τους γύρω σου και νιώθεις υπέροχα όταν είσαι με την οικογένεια σου.

Αυτό που ζητάς είναι αγκαλίτσες και τρυφερότητα στο σπίτι και ενώ έξω μπορεί να έχει 40 βαθμούς εσύ αναζητάς το χουχούλιασμα σαν να είναι βαρύς χειμώνας. Αυτό το διάστημα παίρνεις αυτά που σου λένε οι γύρω σου λιγάκι πιο προσωπικά οπότε καλό είναι να προσέξεις να μην υπερβάλεις στις αντιδράσεις σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι πιο έντονα στο μυαλό σου αυτό το διάστημα που αναζητάς την θαλπωρή της οικογένειας σαν παιδάκι.

Γενικά προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και προσπάθησε να απολαύσεις αυτό το τρυφερό διάστημα που φέρνει μαζί του απίστευτες στιγμές!

Επιμέλεια: Ε.Α.