Σούπερ τρόποι για καλοκαιρινό στιλ στο σπίτι σου βάσει ζωδίου

21.07.2014
Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ ψάχνεις να βρεις τους τρόπους για να διαμορφώσεις τον χώρο σου αντίστοιχα! Παρακάτω θα βρεις τρόπους για να δώσεις καλοκαιρινό αέρα στον χώρο σου με οδηγό το ζώδιό σου!

Άφησε το στοιχείο της φύσης στο οποίο υπάγεται το ζώδιο σου να σε καθοδηγήσει και να γίνει η έμπνευση σου έτσι ώστε να αλλάξεις την διακόσμηση του σπιτιού σου και να αλλάξεις έτσι και διάθεση!

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης): η ζέστη του καλοκαιριού είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Ανανέωσε την διακόσμηση του σπιτιού σου με τα χρώματα του ήλιου όπως το κόκκινο, το χρυσό, το πορτοκαλί και το κίτρινο που αλλάζουν τελείως τον χώρο σου. Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού σου αξίζει την προσοχή σου και καλό είναι να φτιάξεις την βεράντα ή το μπλακόνι σου. Εξάλλου το μπάρμπεκιου είναι η ειδικότητα σου!

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς): αν δεν μπορείς να περάσεις το καλοκαίρι σου στην παραλία ή έστω κάπου κοντά σε θάλασσα ή σε πισίνα καλό είναι να διακοσμήσεις τον χώρο σου με κοχύλια ή άλλα σύμβολα του νερού σε αποχρώσεις το γαλάζιου και του πράσινου που θα φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι σου. Φτιάξε έναν καλοκαιρινό παράδεισο μέσα στο σπίτι σου με εικόνες που σε χαλαρώνουν και σε ηρεμούν με παραστάσεις από θάλασσες, διακοπές και καλοκαιρινά τοπία.

Τα ζώδια τη Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως): η αγάπη σου για την φύση τώρα καλό είναι να φανεί και στο εσωτερικό του σπιτιού και τα λουλούδια είναι αυτά που θα δώσουν άλλη πνοή στο σπίτι σου! Ακόμη και άλλα στοιχεία από τον κήπο σου μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή καλοκαιρινή πινελιά στον χώρο σου. Οι βραδιές που θα κανονίσεις με τους φίλους σου θα είναι ακόμη πιο τέλειες αν το περιβάλλον είναι εξαιρετικό.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος): νιώθεις στα καλύτερα σου τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά οι ανεμηστήρες και τα air-condition δεν λείπουν από το σπίτι σου για να κάνουν πιο δροσερό τον χώρο σου! Το λευκό και το μπεζ είναι χρώματα που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν και σε βοηθούν τώρα να ανανεώσεις τον χώρο σου ακόμη και αν αυτό σημαίνει να βάψεις έναν τοίχο για ανανέωση! Οι πεταλούδες δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο σπίτι σου και γενικά αν βάλεις λίγο χρώμα θα δεις πώς θα αλλάξει όλος ο χώρος σου! Πρόσθεσε καλοκαιρινές πινελιές με χρώμα σε γαλάζιες αποχρώσεις και στη βεράντα σου που είναι το αγαπημένο σου μέρος για το καλοκαίρι και θα δεις την ψυχολογία σου να αλλάζει!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη