Το ερωτικό ωροσκόπιο του καλοκαιριού (Μέρος Α')

19.06.2014
Φέτος το καλοκαίρι ετοιμάσου! Οι υποσχέσεις πως θα είναι από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια είναι εδώ για να κάνουν όλα τα όνειρα σου πραγματικότητα, για να φέρουν κοντά σου ενδιαφέροντες ανθρώπους και να σε κάνουν πιο εκθαμβωτική από ποτέ.

Ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή είσαι μόνη ένα πράγμα είναι βασικό: love is in the air! Παρακάτω θα βρεις τι πρέπει να περιμένεις τους καυτούς μήνες που έρχονται!

Κριός: είσαι έτοιμη για τον έρωτα; Είσαι δεν είσαι, ο έρωτας έρχεται! Είσαι το πιο τυχερό ζώδιο στα ερωτικά για φέτος το καλοκαίρι και περίμενε να βρεις σύντομα την αγάπη. Στις 16 Ιουλίου ο Δίας στον 6ο οίκο της διασκέδασης και της ευχαρίστησης - όπου θα παραμείνει για 13 ολόκληρους μήνες- σου παρουσιάζει ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη στις 26 Ιουλίου ανοίγει την πόρτα για να κάνεις μια σημαντική γνωριμία αν είσαι μόνη, ενώ από τις 12 Αυγούστου μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου θα νιώθεις σαν πριγκίπισσα σε παραμύθι! Απόλαυσέ το!

Ταύρος: το να νιώθεις σιγουριά για την σχέση σου και να αισθάνεσαι πως μπορείς να στηριχτείς στον άνθρωπο σου είναι για εσένα πολύ σημαντικό, ειδικά αυτό το καλοκαίρι. Ο πλανήτης της ...δέσμευσης που δεν είναι άλλος από τον Κρόνο, σου κάνει ήδη από το 2012 εντατικά μαθήματα σχετικά με το τι χρειάζεται να ξέρεις για τις (συναισθηματικές) δεσμεύσεις. Tην πρώτη ημέρα του Αυγούστου, η Αφροδίτη σε μια βοηθητική όψη με τον Κρόνο σε κάνει να πιστέψεις σε αυτά που έχεις. Αν νομίζεις πως η σχέση σου χρειάζεται ακόμη δουλειά, καλό είναι να είσαι ειλικρινής με τον άνθρωπο σου. Αν είσαι ερωτευμένη και η σχέση πηγαίνει καλά, τότε πρέπει να είσαι ευγνώμων για αυτά που έχεις και να μην ζητάς και άλλα. Από τις 5 μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σου, σου βάζει φωτιά!

Δίδυμοι: αν βγαίνεις με κάποιον που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα τότε απόλαυσέ το με τις ευλογίες των άστρων, αφού μέχρι τις 25 Ιουλίου o Άρης κάνει θαύματα στον οίκο σου του ρομάντζου και της ευχαρίστησης! Ο Άρης τώρα σου προσφέρει το κίνητρο που ζητάς για να βρεις την ευχαρίστηση ενώ από τις 13 Σεπτεμβρίου και μετά ο Άρης στον οίκο που σχετίζεται με τον γάμο και τις δεσμεύσεις, σε βάζει να ξεκαθαρίζεις τη σχέση σου. Τα σωστά λόγια βγαίνουν πολύ φυσικά από το στόμα σου και τυχόν παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος λύνονται εύκολα. O Δίας, ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σου, στον τομέα της επικοινωνίας σου από τις 16 Ιουλίου σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με το άλλο σου μισό! Άνοιξε λοιπόν το στόμα σου αφού βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου και όλα θα πάνε σούπερ!

Καρκίνος: Ακτινοβολείς! Αυτή είναι η βασική λέξη που σε χαρακτηρίζει από τις 18 Ιουλίου ως τις 12 Αυγούστου πράγμα που οφείλεται στις βόλτες της Αφροδίτης στο ζώδιο σου. Στις 25 Ιουλίου o σέξι Άρης στον οίκο των αισθηματικών σου θα εκτοξεύσει την ερωτική σου ζωή μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Αν εδώ και καιρό είσαι μόνη, τότε φέτος το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα. Τώρα αν θα είναι ένας καλοκαιρινός έρωτας ή θα συνεχίσει και το φθινόπωρο, εσύ θα το αποφασίσεις!
Λέων: είσαι έτοιμη για το πιο απίθανο καλοκαίρι που είχες εδώ και πολλά πολλά χρόνια; Τέλεια! Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας μπαίνει στο ζώδιο σου στις 16 Ιουλίου. Καταπληκτικές νέες σχέσεις με απίστευτους ανθρώπους είναι τα καλά που θα σου συμβούν αυτό το καλοκαίρι. Η χαρά του να βγαίνεις ραντεβού και να διασκεδάζεις την κάθε στιγμή είναι μέσα στην ημερήσια διάταξη σου ενώ η Νέα Σελήνη στις 26 Ιουλίου στο ζώδιο σου σου δίνει την δυνατότητα να φωνάξεις σε όλους τι είναι αυτό που ζητάς! Να είσαι σίγουρη πως κάποιος θα το ακούσει.

Παρθένος: η Νέα Σελήνη στις 12 Ιουλίου θα κάνει την ερωτική σου ζωή να λάμψει φέτος το καλοκαίρι. Πώς πάνε άραγε τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και το αγόρι με το οποίο βγαίνεις; Αυτό το διάστημα η φράση “όλα ή τίποτα” σε εκφράζει απόλυτα στα ερωτικά σου αφού αν δεν σε ικανοποιεί η σχέση που έχεις την διαλύεις και προχωράς μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις.

Διάβασε εδώ το δεύτερο μέρος!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη