O Άρης στον Ζυγό: τα ναι και όχι που πρέπει να ξέρεις

26.05.2014
Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης μπορεί να ήταν σε ανάδρομη τροχιά από την πρώτη Μαρτίου όμως ήδη από τις 19 Μαϊου έχει γυρίσει σε ευθεία τροχιά στον Ζυγό και σε κάνει να νιώθεις γεμάτη ενέργεια ενώ γενικά αισθάνεσαι πιο ισορροπημένη και ήρεμη. Συγκεκριμένα ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού είναι μια ισορροπημένη όψη που σε βάζει σε καλό μουντ μέχρι και τις 25 Ιουλίου!

Αν νιώθεις πως ενώ προσπαθείς να προχωρήσεις μπροστά -τουλάχιστον επαγγελματικά ή ερωτικά- για κακή σου τύχη, δεν γίνεται τίποτα και αισθάνεσαι να έχεις κολλήσει στο ίδιο σημείο εδώ και μήνες, τότε τώρα ήρθε η ώρα να γεμίσεις χαρά!

Ο Άρης επηρεάζει την γενικότερη στάση μας στη ζωή, οπότε τώρα περνάς σε μια φάση σταθερότητας και ηρεμίας αφού νιώθεις πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες και αυτό σε επηρεάζει τόσο στην δουλειά όσο και στη σχέση σου.

Εξάλλου η περίοδος που ήταν ανάδρομος ο Άρης ήταν σίγουρα μια φάση σύγχυσης αλλά τώρα το τοπίο γίνεται πιο ξεκάθαρο και αλλάζει το σκηνικό φυσικά προς το καλύτερο. Τώρα οι λύσεις στα προβλήματα σου έρχονται πιο εύκολα στο μυαλό, σχεδόν φυσικά και σε γεμίζουν μεγάλη χαρά γιατί "φεύγουν" από επάνω σου σκέψεις που σε βασάνιζαν το προηγούμενο διάστημα.

Αν μέχρι τώρα το να μιλήσεις σε ένα φίλο για ένα θέμα που σε απασχολεί σου φαινόταν βουνό, τώρα μαγικά τα σωστά λόγια βγαίνουν από το στόμα σου και η ζωή κυλά ωραία. Αν το να ολοκληρώσεις το πρότζεκτ στην δουλειά σου φαινόταν κάτι ακατόρθωτο, τότε τώρα θα βρεις την ενέργεια και την έμπνευση να το ολοκληρώσεις!

Παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν περισσότερο το διάστημα αυτό!

Ναι: ψάξε για νέες ευκαιρίες! Αυτό το διάστημα οι γύρω σου είναι πιο φιλικοί και καλοδιάθετοι απ’ότι συνήθως και τώρα μπορείς να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους!

Όχι: μην κολλήσεις! Πολλές φορές μπορείς να είσαι λιγάκι χαλαρή και ήρεμη με τον Άρη στον Ζυγό οπότε κρίμα δεν είναι να γυρνάς με το μυαλό σου σε παλιά θέματα που δεν σου κάνουν και καλό;

Ναι: αγωνίσου για το σωστό και το δίκαιο: αν βλέπεις τις αδικίες που γίνονται στον κόσμο, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να κάνεις κάτι γι’αυτό! Ο Άρης σε κάνει μαχητική και οι γύρω σου θαυμάζουν τις ιδέες σου!

Όχι: μην γίνεσαι επιθετική! Ο Άρης στον Ζυγό σε βάζει να τα πηγαίνεις τέλεια με όλους αλλά δεν αποκλείεται να γίνεσαι κάπως επιθετική ορισμένες φορές. Είναι καλύτερο να πεις ήρεμα αυτό που θέλεις παρά να λες πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη