Παραδεισένιο σπίτι με τη δύναμη των πλανητών το 2011

31.01.2011
Αναρωτιέσαι πώς η νέα χρονιά θα σου φέρει όλα όσα ονειρεύεσαι; Μπορείς να γεμίσεις το χώρο σου με θετική ενέργεια δίνοντας έμφαση στην οροφή σου ή απλά μπορείς να προσπαθήσεις

Αναρωτιέσαι πώς η νέα χρονιά θα σου φέρει όλα όσα ονειρεύεσαι; Μπορείς να γεμίσεις το χώρο σου με θετική ενέργεια δίνοντας έμφαση στην οροφή σου ή απλά μπορείς να προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις τις δυνάμεις που έχεις περισσότερο ανάγκη όπως αυτοπεποίθηση ή φόκους μέσα στο σπίτι σου με τη βοήθεια των πλανητών.
Ήλιος(ο εαυτός σου): είσαι άτομο με αυτοπεποίθηση και έντονη προσωπικότητα και αυτό χρειάζεται να αποτυπωθεί στο χώρο του σπιτιού σου ώστε να νιώθεις πιο πολύ ο εαυτός σου. Βάλε στο χώρο ένα signature κομμάτι: ο αγαπημένος σου πίνακας, το δώρο που σου έκανε ο κολλητός σου από το σχολείο και όποιο άλλο αντικείμενο έχει μεγάλη σημασία για εσένα πρέπει να έχει σημαντική θέση στο χώρο σου! Ζωηρά χαρούμενα χρώματα κάνουν το χώρο να πλημμυρίσει αισιοδοξία και σε βοηθούν να είσαι πάντα χαρούμενη!
Σελήνη (συναισθήματα): προτιμάς να μένεις στο σπίτι παρά να βγαίνεις έξω και προτιμάς τη μέρα που μπορείς να κάνεις πράγματα και τις υπόλοιπες ώρες προτιμάς να κάθεσαι σπίτι σου και να απολαμβάνεις τη ζεστασιά του. Η κουζίνα και το καθιστικό είναι οι τομείς σου και επειδή το σπίτι σου βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά σου είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για εσένα. Αναδιαμόρφωσε την κουζίνα σου και χάρισε της το ύφος που θέλεις. Πρόσθεσε ράφια, άλλαξε κουρτίνες, κάνε ότι χρειάζεται για να γεμίσεις αισιοδοξία το χώρο σου.

Αφροδίτη( ευχαρίστηση): έχεις ανάγκη την ομορφιά όπως τα λουλούδια τη βροχή άρα καλά θα κάνεις να φτιάξεις το χώρο σου όσο πιο όμορφο γίνεται. Ότανδέχεσαιεπισκέψειςτότεθέλειςτοσπίτισουναείναιστηνεντέλειααφούηπρώτηεντύπωσηείναιαυτήπουμετράει. Κάποιο κομμάτι τέχνης όπως ένας πίνακας ή ένα γλυπτό φέρνει ισορροπία στο σπίτι σου και σε ανανεώνει!
Ερμής( το μυαλό): προτιμάς να είσαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σου να μιλάς μέσω του ίντερνετ με τους φίλους σου σε όλο τον κόσμο παρά να σκέφτεσαι το πώς θα διαμορφώσεις το σπίτι σου. Αυτές είναι οι περιπτώσεις που έχει περισσότερο από κάθε άλλο την ανάγκη να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου. Το να διακοσμείς το σπίτι σου με τη βοήθεια του Ερμή σημαίνει ότι δίνεις σημασία στο χώρο του γραφείου σου άρα καλά θα κάνεις να πετάξεις τα άχρηστα και να εκτοξεύσεις την ενέργεια σου στα ύψη! Μην ξεχνάς ότι έχοντας καθαρό το χώρο γύρω σου καταφέρνεις μέχρι και να σκεφτείς πιο καθαρά.

Δίας(τύχη): έχεις γυρίσει όλο τον κόσμο και έχεις ταξιδέψει παντού και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο προσωπικός σου χώρος πρέπει να το αντικατοπτρίζει αυτό! Το πιο πιθανό είναι ότι ο χώρος σου δεν δείχνει αυτό ακριβώς και το βασικό είναι ότι το σπίτι σου πρέπει να συμβολίζει την πνευματική σου διαύγεια. Σκέψου την πολυτέλεια αφού αντικατοπτρίζει τον πλούσιο ψυχικό σου κόσμο και κάνε πράξη τι σκέψεις σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη