Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνάτισε και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της για τέλειο κορμί

29.05.2018
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνάτισε και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της για τέλειο κορμί
Μπορεί το Survivor να αποτελεί για τα καλά παρελθόν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τα κιλά που έχασε στον Άγιο Δομίνικο, όμως, κατάφερε να τα διατηρήσει.

Η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό «You» αποκαλύπτει πως έχασε περίπου 10 κιλά καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, εξηγώντας παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να μην παχύνει στο ελάχιστο γυρνώντας στα πάτρια εδάφη.

«Όλα όσα γίνονται κάτι σου μαθαίνουν», δηλώνει σχετικά με όσα έζησε στο νησί και συνεχίζει μιλώντας για την εμφάνισή της πριν και μετά το Survivor:

«Έχασα, περίπου 10 κιλά. Έχω διατηρήσει το βάρος μου, κάνω διατροφή. Φροντίζω να έχω τα σωστά ποσοστά λίπους. Προσέχω χωρίς εμμονές. Έχω πάντα μαζί μου σπιτικό φαγητό. Δίνω έμφαση στο πρωινό. Τώρα κάνω πάλι γυμναστική, τζόκινγκ, αερόβια άσκηση, τένις, όταν έχω χρόνο… Ναι, με προσέχω και με φροντίζω περισσότερο από ποτέ».

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα λέει πλέον «ναι» στο πλούσιο πρωινό που θα της χαρίσει ενέργεια μέχρι το μεσημεριανό της γεύμα, αποφεύγοντας τις λιπαρές τροφές.

Όσο για τα κυρίως γεύματα; Τέλος στο junk food! Το σπιτικό φαγητό, μαγειρεμένο χωρίς πολύ λάδι είναι ό,τι πρέπει για μια ισορροπημένη διατροφή χαμηλής θερμιδικής αξίας.

Τέλος, σημαντική κρίνεται και η σωματική άσκηση ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να βγεις να τρέξεις στο πάρκο της γειτονιάς σου.

Κορίτσια, εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Κωνσταντίνα!