Θέλεις ταυτόχρονα να νοστιμίσεις το φαγητό, να μειώσεις την όρεξη και να επιταχύνεις τις καύσεις σου; Ανακάτεψε 3 κουταλάκια πάπρικα (λιγότερα αν πρόκειται για καυτερή), 2 κουταλάκια πιπέρι καγιέν, 1 κουταλάκι κύμινο και ½ κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη.
Με το χειροποίητο αυτό μείγμα, το οποίο είναι αρκετά πικάντικο και καυτερό, μπορείς να νοστιμίσεις σάλτσες ντομάτας, όσπρια, σούπες, ρύζι, αβγά, ζύμη για πίτσα, παρασκευάσματα με κιμά, τορτίγιες καλαμποκιού, ποπ κορν κ.ά.