Η πρώτη του Νικολαϊδη τζούνιορ!

02.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί να είναι μόλις 8 μηνών, αλλά από μικρός πρέπει να «μυηθεί» στα κόλπα και να γνωρίσει το επαγγελματικό του μέλλον. Από όποιο πόστο κι αν διαλέξει: ως ποδοσφαιριστής ή ως πρόεδρος της ΑΕΚ!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί να είναι μόλις 8 μηνών, αλλά από μικρός πρέπει να «μυηθεί» στα κόλπα και να γνωρίσει το επαγγελματικό του μέλλον. Από όποιο πόστο κι αν διαλέξει: ως ποδοσφαιριστής ή ως πρόεδρος της ΑΕΚ! Ο λόγος για τον Γιώργο Νικολαϊδη, τον γιο της Δέσποινα Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα νέα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι.

Μην το παίρνεις το θέμα... ελαφρά τη καρδία. Είναι σοβαρό και η στιγμή που ο Νικολαϊδης τζούνιορ περνάει για πρώτη φορά το κατώφλι των γραφείων, «ιερή». Μπρρ. Το γράφω και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Τον μικρό πήγε η Δέσποινα, μια μέρα με λιακάδα, αλλά δεν ξέρω αν ήταν μετά την τεσσάρα. Αν ναι, τότε το μικρό είναι πιο γούρικο κι από το κούρεμα που έκανε κάποτε ο μπαμπάς του όταν έπαιζε με τον Ολυμπιακό.

Εννοείται, πως η βόλτα μαμάς - γιου απαθανατίστηκε από το φακό, αφού τα παπαράτσι με το που βλέπουν ότι σκάει μύτη ο ήλιος, αντί να πάνε για καφέ, όπως εμείς, ανηφορίζουν στη Φιλοθέη και περιμένουν πότε θα βγει η Βανδή βόλτα με τα μικρά. Αυτό το έχει καταλάβει και η αοιδός, η οποία εννοείται πως δεν μαντρώνεται σπίτι για να τους αποφύγει. Απλά, βάζει λίγο κραγιόν κι ένα πιο... σικ casual ντύσιμο και βγαίνει.

Πάντως, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο φακός απαθανάτισε τον μικρό, ο οποίος πράγματι μοιάζει με την Δέσποινα. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι ο Γιώργος είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδί, που γελάει συνεχώς. Όσο για τη βάφτιση του, θα γίνει το καλοκαίρι, απλά το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη το μέρος. Κουμπάρος, πάντως, θα είναι ο Νίκος Λεουνάκης, φίλος τους και αδελφός του άλλου κουμπάρου τους, Γιάννη.