Τζάκσον εναντίον Σόνυ σημειώσατε...

15.07.2002
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Πρόσφατα, ο "Βασιλιάς της ποπ" είχε πάρει τους δρόμους του Χάρλεμ με μια ντουντούκα και διαδήλωνε κατά της Sony κατηγορώντας την εταιρία για ρατσισμό και άνιση μεταχείριση προς τους Αφρο-αμερικανούς καλλιτέχνες που εκπροσωπεί. Ο ίδιος μάλιστα κατηγόρησε ανοιχτά τον "κύριο Σόνυ" ότι "είναι ένας κακός και διαβολικός ρατσιστής". Και για να κατανοήσουν ακόμη καλύτερα τις κατηγορίες που εξαπέλυε, κρατούσε και μια φωτογραφία του Μοτόλα στην οποία του είχε ζωγραφίσει κερατάκια και έγραφε "go to hell".
Aγαπημένη μου Εύα,
έξαλλος ο Μάικλ Τζάκσον ξέσπασε πρόσφατα εναντίον τις Sony Music και ιδιαίτερα του κυρίου Τόμι Μοτόλα (τον πρώην σύζυγο της Μαράια Kάρεϊ).

Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Πρόσφατα, ο "Βασιλιάς της ποπ" είχε πάρει τους δρόμους του Χάρλεμ με μια ντουντούκα και διαδήλωνε κατά της Sony κατηγορώντας την εταιρία για ρατσισμό και άνιση μεταχείριση προς τους Αφρο-αμερικανούς καλλιτέχνες που εκπροσωπεί.

Ο ίδιος μάλιστα κατηγόρησε ανοιχτά τον "κύριο Σόνυ" ότι "είναι ένας κακός και διαβολικός ρατσιστής". Και για να κατανοήσουν ακόμη καλύτερα τις κατηγορίες που εξαπέλυε, κρατούσε και μια φωτογραφία του Μοτόλα στην οποία του είχε ζωγραφίσει κερατάκια και έγραφε "go to hell". Σε απάντηση, η εταιρία Σόνυ αποκάλεσε τις κατηγορίες του κυρίου Τζάκσον κακοήθειες ειδικά αφότου είχε ξοδέψει κάμποσα εκατομμύρια δολάρια για να προωθήσει το τελευταίο του άλμπουμ.

Kαι σα να μην έφταναν όλα τα προβλήματά του Τζάκο -όπως χαϊδευτικά τον φωνάζουν οι Αμερικανοί συμπολίτες του- ανακάλυψε και ότι ο παραγωγός του καινούριου του τραγουδιού είχε κάνει πολλές παραγωγές σε γκέι πορνοταινίες.