Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να...κλαις

12.01.2001
Πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη ανέδειξε ανδρικό περιοδικό τη Λιζ Χάρλεϊ, εκτοπίζοντας στη δεύτερη θέση την χυμώδη Γκιζέλε. Η ψηφοφορία επεφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη στη Σίντι Κρόφορντ, η οποία περιορίστηκε στην 112η θέση!
Είναι λίγο πολύ γνωστό ότι η "μπογιά" της Σίντυ Κρόφορντ έχει περάσει. Το να βρεθεί, όμως στην 112η θέση στη λίστα των πιο σέξι γυναικών του πλανήτη είναι...κατάντια. Την "έκπληξη" αυτή επεφύλαξαν -στην πάλαι ποτέ "ιέρεια" της πασαρέλας- οι αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού GQ, οι οποίοι σε σχετική ψηφοφορία ανέδειξαν ως την πιο σεξι γυναίκα της γης τη συνάδελφό της, Λιζ Χάρλεϊ. Το μοντέλο της Estee Lauder που όπως λένε σε λίγο καιρό θα αποτελέσει παρελθόν από την γαλλική εταιρεία, λόγω ηλικίας.
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ένα άλλο μοντέλο, η Βραζιλιάνα Γκιζέλε -μέλλουσα κυρία Ντι Κάπριο- ενώ στην τρίτη θέση φιγουράρει η "θεά" των καμπυλών, Τζένιφερ Λοπέζ. Έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία της Κεϊτ Μος στην τέταρτη θέση, μια και το πρότυπο των καχεκτικών γυναικών -λένε- πως έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Στην πρώτη δεκάδα συναντάμαι έναν "άγγελο" την Κάμερον Ντιάζ, την "παρθένα" Μπρίντνεϊ Σπίαρς καθώς και τη νεόνυμφη Μαντόνα, η οποία επιβεβαιώνει τη ρήση ότι "Οι παντρεμένες έχουν...ψυχή".