Στον...τάκο και πάλι ο Αλέξανδρος

11.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σαν θα τελειώσει με το καλό το "Big Brother", θα είναι μία εξαιρετική ιδέα οι "Αδελφοί" όλου του κόσμου τιμής ένεκεν στον Αλέξανδρο, να μετονομάσουν την ψήφο σε "Αλέξανδρος". Να πηγαίνουν, δηλαδή, οι παίκτες στο δωμάτιο και να λένε: "Δίνω δύο Αλέξανδρους στον Μάκη και έναν Αλέξανδρο στη Σωτηρία".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σαν θα τελειώσει με το καλό το "Big Brother", θα είναι μία εξαιρετική ιδέα οι "Αδελφοί" όλου του κόσμου τιμής ένεκεν στον Αλέξανδρο, να μετονομάσουν την ψήφο σε "Αλέξανδρος". Να πηγαίνουν, δηλαδή, οι παίκτες στο δωμάτιο και να λένε: "Δίνω δύο Αλέξανδρους στον Μάκη και έναν Αλέξανδρο στη Σωτηρία". Μια τέτοια κίνηση θα τιμούσε πραγματικά τον Λευκαδίτη καθότι έχει κατορθώσει τα ακατόρθωτα: να είναι σταθερή αξία στο "δόσιμο" των συγκατοίκων του. Η προχθεσινή ας πούμε υποψηφιότητα του είναι η έβδομη και το ρεκόρ αυτό δεν έχει πετύχει ποτέ κανένας παίκτης. Εδώ, που τα λέμε δεν φταίνε και οι υπόλοιποι που τον ψηφίζουν συνέχεια, αλλά το κοινό που δε λέει να τον βγάλει.

Γι αυτό και οι εναπομείναντες είπαν να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια στην τελευταία ψηφοφορία, μπας και τώρα η τύχη σταθεί με το μέρος τους. Συνυποψήφια του Αλέξανδρου είναι η Αμαλία, η οποία έχει το κοινό της, πράγμα που σημαίνει ότι η αυτή τη φορά ο "φιλόσοφος" θα δώσει σκληρή μάχη για την παραμονή. Κατά τα άλλα, έχουν απομείνει δυόμισι εβδομάδες για να τελειώσει το παιγνίδι και ειλικρινά παρακαλώ να μην έρθει κατά Αθήνα μεριά κάνας καύσωνας, διότι θα σκάσουν σαν τα ποντίκια τα δύσμοιρα παιδιά.

Δε λέω καλή η πισίνα, αλλά όσο να κάνει το ελενιτ μαζεύει ζέστη κι άντε μετά με τι αντιστάσεις κάθεσαι να δεις την Φραντζέσκα να...απελευθερώνεται από τα περιττά ενδύματα που δημιουργούν περισσότερη ζέστη. Εξόν και το σύνθημα: "Φραντζέσκα ζούμε σε καύσωνα να σε δούμε". Α, την Τρίτη τα παιδιά δεν είχαν κάποιον μουσαφίρη, αλλά μη σκας μέχρι να φύγει και ο τελευταίος όλο και κάποιος θα περάσει να τους δει.