Και η Μενεγάκη στο Σπίτι του Big

10.06.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία τι μεγάλη φάτσα είναι αυτός ο Big; Ειλικρινά, δεν είναι οι λίγες οι φορές που μένω εντελώς "χαζή" από τις ιδέες που πάει και κατεβάζει, οι οποίες είναι τω όντι πρωτότυπες. Η τελευταία του ιδέα ήταν μόλις το πρωί της Δευτέρας, όπου τα κανόνισε και ο "Πρωινός Καφές" μετακόμισε έξω από το...bar του Σπιτιού.
Αγαπημένη μου Γεωργία


, Τι μεγάλη φάτσα είναι αυτός ο Big; Ειλικρινά, δεν είναι οι λίγες οι φορές που μένω εντελώς "χαζή" από τις ιδέες που πάει και κατεβάζει, οι οποίες είναι τω όντι πρωτότυπες. Η τελευταία του ιδέα ήταν μόλις το πρωί της Δευτέρας, όπου αποφάσισε πως μετά από δυο μήνες αποκλεισμού από την ενημέρωση είναι πια καιρός τα τέκνα του να μάθουν τι γίνεται στον έξω κόσμο. Έτσι, τα κανόνισε και ο "Πρωινός Καφές" μετακόμισε έξω από το...bar του Σπιτιού, όπου από εκεί είχαν ζωντανή σύνδεση.

Στην αρχή δε σου κρύβω πως στο τραπέζι έπεσαν διάφορες προτάσεις για το πώς θα ενημερωθούν τα παιδιά. Μια ιδέα ήταν να δουν Live την Ελλη Στάη, άλλη μία τον Παπαδάκη κι άλλη μία ένα δελτίο ειδήσεων. Καμία από αυτές δεν ευδοκίμησε για πολλούς και διάφορους λόγους. Η Ελλη, για παράδειγμα, είναι κομμάτι "βαριά" για τα δεδομένα τους και θα καθόταν στο στομάχι τους σαν...μολύβι, ο Παπαδάκης ξεκινάει τα άγρια χαράματα και σιγά μην ξύπναγαν τα κορίτσι και οι ειδήσεις...ε, θα ήταν λίγο τραβηγμένη ως κίνηση για τους κανόνες του παιγνιδιού και ο κόσμος θα τους κακοχαρακτήριζε. Η καλύτερη, λοιπόν, επιλογή ήταν η Ελένη, το όνομα της οποίας μνημονεύεται αρκετές φορές από τα παιδιά. Ασε, που τα άστρα, τα ζώδια και τα μανεκέν με τα μαγιό ενδείκνυνται για το...στομάχι τους.

Η σύνδεση έγινε και καλεσμένοι της Μενεγάκη ήσαν η Κλειώ και η Πάμελα. Η μεν πρώτη για 67η φορά μετά από την έξοδο της εξέφρασε τη επιθυμία της να αναλάβει εκπομπή στην τηλεόραση, ενώ η δεύτερη τραγούδησε το "Πάμε έλα" κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς ένα...crash test με την Φραντζέσκα, η οποία κάποτε την υποδύθηκε. Τα παιδιά μέσα την καταβρήκαν, ενώ λίγο έλειψε να τους ζητήσουν να δουν και την 16η επανάληψη του "Εκείνες κι Εγώ". Πάντως, η επικοινωνία αυτή ήταν ουσιαστική καθότι έμαθαν από τη Λίτσα τι σόι "παλιοχαρακτήρες" είναι. Αν και στο προφίλ του Κώστα και την αποκάλυψη του... μεγάλου μυστικού από την Πατέρα ότι και καλά είναι πολύ "ευαίσθητος" η Φραντζέσκα φώναξε: "Καλά αυτό το ξέρουμε, το ξέρουμε". Παιδιά σου λέει μετά, να μην σέβονται το έργο μιας "αστρολόγας".