"Αλέξη, πες αλεύρι. Ο Γαλάτης σε γυρεύει"!

21.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ήταν να βάλει όρο ο Αλέξης Κούγιας στο ιδιωτικό συμφωνητικό με την Εύη Βατίδου ότι απαγορεύεται να πάνε τα παιδιά τους ξανά διακοπές στη Μύκονο, επειδή το νησί δεν είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ήταν να βάλει όρο ο Αλέξης Κούγιας στο ιδιωτικό συμφωνητικό με την Εύη Βατίδου ότι απαγορεύεται να πάνε τα παιδιά τους ξανά διακοπές στη Μύκονο, επειδή το νησί δεν είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά και ξεσηκώθηκαν όλοι οι Μυκονιάτες. Με πρώτο και καλύτερο τον αρχί - Μυκονιάτη Γιάννη Γαλάτη, ο οποίος τα έχει πάρει στο κρανίο με τον Αλέξη.

Βρε θηρίο σωστό έγινε ο Γαλάτης, ο οποίος δε δίστασε να δείξει ακόμη και τα δόντια του στον ποινικολόγο. Απειλές για ξύλο δεν εκτόξευσε, αλλά πίστεψε με, έτσι αποφασισμένο που τον κόβω, άμα χρειαστεί θα σηκώσει τα μανίκια της γαλάζιας στρούμφο- στολής του και θα καλέσει τον Κούγια για μία μάχη στα «Μαρμαρένια αλώνια». Γουάου. Στοιχηματίζω στον Γαλάτη κι ελπίζω να μη με στείλει στον κουβά. Αλλά σου είπα, είναι τα μάλα εξοργισμένος και δικαίως αναρωτιέται: αυτός δεν έχει σπίτι στη Μύκονο; Εκεί δεν βάπτισε τα παιδιά του; Τώρα θυμήθηκε ότι το νησί είναι ακατάλληλο δια ανηλίκους;

Την ίδια απορία και το ίδιο εξοργισμένοι είναι πολλοί κάτοικοι της Μυκόνου, οι οποίοι με πιο ήπιο τρόπο από τον Γαλάτη, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τον Κούγια. Και μπροστά σε όλο αυτό τον χαμό και τη γενική κατακραυγή, ο Αλέξης βγήκε να κάνει συμπληρωματικές δηλώσεις για τον όρο αυτό. Είπε, δηλαδή, ότι η Μύκονος είναι ο αγαπημένος του προορισμός, πηγαίνει εκεί πάνω από 15 χρόνια, διαθέτει στο νησί ένα σπίτι που όλοι το ζηλεύουν (sic) και θα συνεχίσει να πηγαίνει. Για το τελευταίο είναι σίγουρος; Καλά, όταν ξαναπάει, ας ενημερώσει τις τοπικές αρχές να του στρώσουν κόκκινο χαλί. Να του δώσουν και το κλειδί της πόλης γιατί τέτοιο επισκέπτη δεν είναι να τον χάνεις από πελάτη.

Κι αφού τα βλέπει όλα τόσο ωραία και καλά, γιατί έβαλε αυτό τον όρο; Έκοψε και τα «εκπαιδευτικά» ταξίδια της Βατίδου. Δεν θέλει, λέει, τα παιδιά του να πηγαίνουν το καλοκαίρι στη Μύκονο, επειδή τότε έχει πολλούς φωτογράφους και θέλει να τα προστατέψει από τη δημοσιότητα. Αρκετή, τους έδωσαν οι γονείς τους, άλλωστε. Θα μπορούν, όμως, να πηγαίνουν στο νησί, άλλη εποχή. Ας πούμε το Φθινόπωρο. Οι τουρίστες θα φεύγουν, οι Κούγια θα έρχονται.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]