Φοβού την Ανιστον!

05.06.2002
Αγαπημένη μου Εύη, άσχημα ξεμπερδέματα θα έχουν οι εκδότες δύο αμερικάνικων περιοδικών, οι οποίοι είχαν τη φαεινή ιδέα να...ασχοληθούν με την Τζένιφερ Ανιστον. Οι δύο άνδρες δεν ήξεραν τι σόι τσαούσα είναι η Γενοβέφα, της οποίας η σκούφια κρατάει από Κρήτη, όταν δημοσίευαν ημίγυμνες φωτογραφίες της.
Αγαπημένη μου Εύη,


Ασχημα ξεμπερδέματα θα έχουν οι εκδότες δύο αμερικάνικων περιοδικών, οι οποίοι είχαν τη φαεινή ιδέα να...ασχοληθούν με την Τζένιφερ Ανιστον. Οι δύο άνδρες δεν ήξεραν τι σόι τσαούσα είναι η Γενοβέφα, της οποίας η σκούφια κρατάει από Κρήτη κι επομένως δε χαμπαριάζει από χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, οπότε τους βγήκε σε...ξινό. Τα περιοδικά "Celebrity Skin" και "High society" πριν δύο χρόνια τόλμησαν και δημοσίευσαν ημίγυμνες φωτογραφίες της ηθοποιού την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα του σπιτιού της.

Η Τζένιφερ, όταν είχε δει την αφεντιά της τόπλες να λιάζεται ωσάν γάτα Αγκύρας στην ξαπλώστρα της αυλής της, της ήρθε κόλπος και ποιος την είδε και δεν φοβήθηκε. Αμέσως, πήρε τηλέφωνο δικηγόρους και εισαγγελείς για να κάνουν αγωγές εναντίων των εκδοτών που είχαν το θράσος να δείξουν σημεία του σώματος της που η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ίσαμε τα σήμερα για όλα τα λεφτά του κόσμου. Κι όχι τώρα στο... τζαμπέ. Η Ανιστον, τότε, είχε καταφερθεί εναντίον κι άλλων, όπως της ιταλικής επιθεώρησης "Eva Tremila" που παρουσίασε της φωτογραφίες, της βρετανικής εφημερίδας "Daily Sport" και του γαλλικού περιοδικού "Voici". Από αυτά, ήρθε σε συμβιβασμό με την ιταλική επιθεώρηση, κέρδισε τη δίκη με το περιοδικό, ενώ εκκρεμεί η υπόθεση με την "Daily Sport". Η δίκη με τους δύο εκδότες θα γίνει στις 2 Ιουλίου.

Τώρα, θα αναρωτιέσαι πως αυτά τα...γατόνια οι παπαράτσι πήγαν και την φωτογράφησαν σε μία τέτοια στιγμή στο σπίτι της, που κατά κοινή ομολογία δεν είναι κι ο τι ευκολότερο στην πρόσβαση. Τα...γατόνια, λοιπόν, ως φάνηκε έχουν ικανότητες και...τσίτας, αφού πήγαν και σκαρφάλωσαν στην 2,5 μέτρα ύψους μάντρα της οικίας κι από εκεί με τηλεφακό απαθανάτισαν την ηθοποιό. Προηγουμένως, είχαν κάνει έναν έλεγχο στο χώρο, ενώ με μπόλικη τύχη έπεσαν πάνω στην ώρα που η Τζένιφερ πήγε να λιαστεί και να διατηρήσει το ... μπρούτζινο χρωματάκι της. Τι να πως, ας πρόσεχαν. Με...Κρητικιές δεν τα βάζεις εύκολα.