Τι λές τώρα; Εφυγε ο Λορέντζο;

28.05.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, το βράδυ της Δευτέρας ήρθε και οι δύο φίλοι και φερέλπιδες rock τραγουδιστές, Γιώργος και Λορέντζο κάθισαν στα "αναμμένα κάρβουνα", προκειμένου ο ένας εξ αυτών να πάρει το γνωστό δρόμο της εξόδου από το Bar. Το κοινό τελικά - χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία - με ένα ποσοστό της τάξης του 76% έδειξε την πόρτα στο Λορέντζο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

το βράδυ της Δευτέρας ήρθε και οι δύο φίλοι και φερέλπιδες rock τραγουδιστές, Γιώργος και Λορέντζο κάθισαν στα "αναμμένα κάρβουνα", προκειμένου ο ένας εξ αυτών να πάρει το γνωστό δρόμο της εξόδου από το Bar. Το κοινό τελικά αποφάσισε - χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία -, με ένα ποσοστό της τάξης του 76%, πως ο Λορέντζο αρκετά κάθισε στο παιχνίδι και πως είναι ώρα πια να γυρίσει στο σπιτάκι του, τους φίλους και την επιχείρηση του, που όπως ο ίδιος είπε του έχουν λείψει τα μάλα.
Βέβαια, ο "Λορυ" είχε την ατυχία απέναντι του να έχει αντίπαλο τον "Φέρμπι", ο οποίος όπως αποδείχθηκε είναι μεγάλη φίρμα στον κόσμο. Τώρα, αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό σε περίπτωση που φτιάξουν τη δική τους μπάντα, όταν από τους δύο, ο Γιώργος θα είναι η μούρη του συγκροτήματος. Ίσως, όμως να μην τους δημιουργήσει πρόβλημα, μια και πέρα από την...Τέχνη που θα υπηρετούν, ο Λορέντζο θα αναλάβει το δύσκολο κομμάτι "γυναίκες", ενώ ο Γιώργος αυτό των δημοσίων σχέσεων.
Αλλωστε, τρεις μήνες στο Bar ο "Ιταλός" συγκίνησε τον γυναικόκοσμο του σπιτιού - βλέπε Γιώτα και Σοφία - και λίγο έλειψε να δημιουργήσει "θερμό" επεισόδιο: μαλλιοτραβήγματα και τα συναφή. Πάντως, τώρα θα ησυχάσει το κεφάλι του, αφού δεν χρειάστηκε να τελειώσει το παιχνίδι μία ώρα αρχίτερα και να πάρει τα λέφτα η Μαίρη ( ''Ας τα πάρει αυτή να ησυχάσουμε'', συνήθιζε να λέει) καθώς έφυγε ο ίδιος κι έτσι βγήκε από τη δύσκολη θέση. Αυτό που τον απασχολεί τώρα, είναι να βρεθεί κάνας Χριστιανός, ο οποίος θα εκτιμήσει το ταλέντο τους και θα τους βοηθήσει να μπουν στη δισκογραφία. Εδώ που τα λέμε, κάτι άλλοι που μπήκαν και το παίζουν μούρες λαϊκές είναι καλύτεροι;
Στα της αποχώρησης τώρα, εκεί που θα περίμενε κανείς να παιχτούν δράματα: δυο φίλοι δίνουν μάχη επιβίωσης, τα 50 μπαίνουν ανάμεσά τους κ.τ.λ., λίγο έλειψε να τους πάρει ο...ύπνος. Ο Λορέντζο, γνωστός για τη διακριτικότητα που τον χαρακτηρίζει, δεν έκλεινε το στόμα του από το χασμουρητό. Λίγο ακόμα και θα έτρωγε τον Μίλτο, ο οποίος απορώ πως το βάσταξε και δεν το έφερε βαρεώς ότι υπεύθυνος για το χασμουρητό είναι ο ίδιος με αυτά που έλεγε. Για το καλό του, μάλλον θα απέδωσε το γεγονός στο...μάτιασμα. Ομορφόπαιδο είναι ο Λορέντζο όλο και κάποια θα έκανε τη ζημιά.