Διάσημες γυναίκες στη ¨μαύρη λίστα" του Πάπα

24.05.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, στη "μαύρη λίστα" του Βατικανό μπήκαν οι Τζένιφερ Ανιστον, Κάθριν Ζετα Τζόουνς, Βικτόρια Μπέκαμ και Ναόμι Κάμπελ. Αιτία είναι οι σταυροί που συνηθίζουν να φοράνε σε διάφορες επίσημες εξόδους τους.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Στη "μαύρη λίστα" του Βατικανό μπήκαν οι Τζένιφερ Ανιστον, Κάθριν Ζετα Τζόουνς, Βικτόρια Μπέκαμ και Ναόμι Κάμπελ. Αιτία είναι οι σταυροί που συνηθίζουν να φοράνε σε διάφορες επίσημες εξόδους τους, οι οποίοι έπεσαν στην αντίληψη του Πάπα και ... ποιος είδε τον Ποντίφικα και δεν τον φοβήθηκε. Το Βατικανό είναι κάθετα αντίθετο με τους πελώριους μπριγιαντένιους ή διαμαντένιους σταυρούς που κοσμούν το λαιμό των άνωθεν stars, μια και τα διαμάντια, τα ρουμπίνια και γενικότερα οι πολύτιμοι λίθοι που τα αποτελούν δε δείχνουν το μέγεθος της πίστης τους.

Όπως καταλαβαίνεις, το Βατικανό δεν χαμπαριάζει από μόδα και trendy κοσμήματα κι έτσι δε διστάζει να "δώσει" τις παραπάνω κυρίες, οι οποίες αν μη τι άλλο φημίζονται για τις fashion τάσεις τους. Ασε, που θεωρεί πως όλες τους - ακόμη και οι οικογενειάρχισες Ανιστον, Μπεκαμ και Ζετα Τζόουνς - είναι κομμάτι ... ζωηρούλες, οπότε οι μεγάλοι σταυροί που κουβαλούν συχνά, δε...σώζουν την κατάσταση, ούτε τις αναδεικνύει σε καλές Χριστιανές. Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Βατικανό αναφέρει πως στο Ευαγγέλιο δεν γράφει πουθενά πως πρέπει να φοράμε πανάκριβους τεράστιους διαμαντένιους σταυρούς, όπως κάνουν τα κορίτσια.

Οι διάσημες γυναίκες δεν έχουν απαντήσει ακόμη στην ανακοίνωση αυτή. Ωστόσο, τι να κάνουν κι αυτές οι έρμες όταν οι σύζυγοι ή φίλοι τους, τους δωρίζουν ένα τέτοιο σταυρό; Να πουν "όχι" και να τους αρχίσουν στα...μπινελίκια, επειδή τόλμησαν και τους έφεραν ένα τέτοιο κόσμημα, αντί να τους φέρουν ένα απλό ασημένιο; Ασε, που κοτζάμ stars επιτρέπεται να φοράνε φθηνά κοσμήματα; Τι θα πουν οι fashion police, άμα τις συλλάβουν να κυκλοφορούν με ένα τέτοιο; Να καταταγούνε αυτόματα στη "μαύρη λίστα" των...φτηνιάρικων stars; Για σκέψου το...ούτε ο Θεός δε θα ήθελε κάτι τέτοιο!