Μία περίεργη αναγγελία γάμου του Τσαλίκη

22.05.2002
Αγαπημένη μου Εύη, αναστάτωση και πανικός δημιουργήθηκε στις τάξεις των θαυμαστριών του Γιώργου Τσαλίκη. Οι μικρές "Τσαλικίτσες" πληροφορήθηκαν προ ολίγο ημερών πως ο αοιδός πρόκειται σύντομα να παντρευτεί την εδώ και δύο χρόνια αγαπημένη του Στέλλα.
Αγαπημένη μου Εύη,


Αναστάτωση και πανικός δημιουργήθηκε στις τάξεις των θαυμαστριών του Γιώργου Τσαλίκη. Οι μικρές "Τσαλικίτσες" πληροφορήθηκαν προ ολίγο ημερών πως ο αοιδός πρόκειται σύντομα να παντρευτεί την εδώ και δύο χρόνια αγαπημένη του Στέλλα. Μάλιστα, είχαν και τα διαπιστευτήρια της "τραγικής" αυτής είδησης, μία αναγγελία γάμου. Εφημερίδα, λοιπόν, του Περιστερίου στην τελευταία σελίδα δημοσίευσε μία αναγγελία στην οποία αναφερόταν: ο Γιώργος Τσαλίκης του πατέρα και της μάνας του το γένος τάδε και η Στέλλα τάδε του πατέρα της και της μάνα της το γένος τάδε πρόκειται να παντρευτούν στην Αθήνα.

Η άνωθεν αγγελία θα μπορούσε να ήταν μία απλή συνωνυμία (σάμπως ένα μαύρο γαϊδούρι κυκλοφορεί στην Ελλάδα;) ή μία καλόγουστη φάρσα. Ωστόσο, υπήρχαν πολλές λεπτομέρειες που και φάρσα να ήταν ποιος θα τις ήξερε; Έτσι, ξεκίνησε ένα όργιο φημών για επικείμενο γάμο του αοιδού και να τα συγχαρίκια που πήρε μια τέτοια γενναία απόφαση σε τόσο νεαρή ηλικία και να οι συγκινήσεις για το μελό της ιστορίας και να το κλάμα από τις "Τσαλικίτσες". Ώσπου τα καθέκαστα έφτασαν στα αυτιά του ενδιαφερόμενου. Ο Γιώργος σαν έμαθε για τα παντρολογήματα και την αναγγελία έγινε...Τούρκος από το κακό του κι αμέσως έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Είναι, λοιπόν, κατηγορηματικός πως δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ για να μην τον περιμένει παντόφλα στο σπίτι, έσπευσε να συμπληρώσει πως ο γάμος είναι στα σχέδια του, όχι όμως στα άμεσα. Τη γυναίκα - είπε - την έχει, την αγαπάει, όμως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες γενναίες αποφάσεις. Όσον αφορά, την περίφημη αναγγελία είναι κατηγορηματικός πως είναι ψευδής, αφού στο παρελθόν υπήρξαν κι άλλες τέτοιες. Τώρα, ποιος είναι εκείνος που έχει το κέφι να δημοσιεύει κάθε λίγο και λιγάκι αναγγελίες γάμου του Τσαλίκη συγκεκριμένα, δεν το γνωρίζω. Πάντως, ο αοιδός είναι κατηγορηματικός πως άπαξ και πει το "ναι" θα βγει να το φωνάξει να το πει, ενώ ο γάμος του θα είναι ανοιχτός και θα γίνει σε μεγάλη εκκλησία προκειμένου να χωρέσει η...λαοθάλασσα που θα παραβρεθεί στο μυστήριο.