Το...ελληνοτουρκικό φόρεμα της Δημητρίου

21.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, ούτε ιερό και όσιο δεν έχουν ορισμένοι ημών συνάνθρωποι, οι οποίοι δε σέβονται το μεγαλείο μίας "Λαίδη" και άνευ λόγου και αιτίας τη βάζουν σε μπελάδες. Ο λόγος για την Aντζελα Δημητρίου, η οποία τις τελευταίες μέρες έχει κάτι παραπονάκια από μερικούς από τους γείτονες Τούρκους.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ούτε ιερό και όσιο δεν έχουν ορισμένοι ημών συνάνθρωποι, οι οποίοι δε σέβονται το μεγαλείο μίας "Λαίδης" και άνευ λόγου και αιτίας τη βάζουν σε μπελάδες. Ο λόγος για την Aντζελα Δημητρίου, η οποία τις τελευταίες μέρες έχει κάτι παραπονάκια από τους γείτονες Τούρκους, επειδή αυτοί δε σεβάστηκαν την κατάθεση ψυχής που έχει κάνει τόσο καιρό στη χώρα τους. Πριν μέρες, λοιπόν, εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας στην Τουρκία σε άρθρο της αναφέρει ότι η αοιδός αποφάσισε να τιμήσει την ελληνοτουρκική φιλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και ποιος είναι αυτός; Να την...φορέσει επί πίστας. Η "Λαίδη", δηλαδή, που φημίζεται για τις trendy τάσεις της σκέφτηκε να ράψει ένα φόρεμα που να απεικονίζει τις σημαίες των δύο χωρών, την ελληνική και την τουρκική. Το εν λόγω φόρεμα θα είναι σικάτο και θα αναδεικνύει τις καμπύλες κι ο, τι άλλο της Aντζελας, θα είναι εξώπλατο για να φαίνονται οι καλογυμνασμένες και ταλαίπωρες από τη δουλειά που έριξε στα νιάτα της πλάτες και θα είναι το πάνω μέρος με την τουρκική σημαία και μία τεράστια ουρά με την ελληνική. Σαν πληροφορήθηκε τα καθέκαστα η Δημητρίου έγινε...Τούρκα από το κακό της, διότι σου λέει αυτοί πάνε να μου δημιουργήσουν προβλήματα από το πουθενά. "Εδώ αγάπες μου ένα φιλάκι πεταχτό έδωσα - για να μη μου φύγει το κραγιόν - στο σημαιάκι και πήγαν να με φάνε και τώρα που θα φορέσω τη σημαία τους θα με αφήσουν έτσι" σκέφτηκε κι αμέσως ακολούθησε τα προσφιλή μέσα της, προκειμένου να πατάξει τη δυσφήμηση. Απείλησε "Θεούς και δαίμονες" και τους δημοσιογράφους που τα έγραψαν, πως άπαξ και δεν αποσύρουν το άρθρο τους θα δουν...τον Αλλάχ κομάντο. Μάλιστα, καθησύχασε και τον ελληνικό λαό, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται όχι μόνο να ράψει ένα τέτοιο φόρεμα, αλλά και να πάει στη γείτονα χώρα στο άμεσο μέλλον για συναυλίες. Θα παραμείνει στη χώρα μας για εμφανίσεις επί πίστας.