Το Bar έμεινε χωρίς τη...Γιώτα Βούρτση!

21.05.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ένα επεισόδιο με πολύ κλάμα για λάτρεις του hard μελό ήταν αυτό της Δευτέρας στο Bar. Η "ευαίσθητη μπιγκόνια" του σπιτιού Γιώτα με την αποχωρησή της (την... έφαγε κι αυτήν η Μαίρη) παρέδωσε μαθήματα...αρχαίας τραγωδίας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα επεισόδιο με πολύ κλάμα για λάτρεις του hard μελό ήταν αυτό της Δευτέρας στο Bar. Η "ευαίσθητη μπιγκόνια" του σπιτιού Γιώτα από τη θέση των "αναμμένων κάρβουνων" που βρέθηκε, παρέδωσε μαθήματα...αρχαίας τραγωδίας, με την "κάθαρση" να έρχεται για το πανελλήνιο στο τέλος ... με την αποχώρηση της. Όχι, ότι είμαι εμπαθής και σαν άκουσα δια στόματος Μίλτου: "από το Bar αποχωρεί η Γιώτα", ένιωσα μια ανακούφιση σα να χώνεψα μετά από ώρα ένα πιάτο γίγαντες. Προς Θεού, πιπέρι στο στόμα.

Η εν λόγω νέα, λοιπόν, που ήταν συνυποψήφια με τη Μαίρη, όπως τόσοι και τόσοι, έτσι και αυτή έπεσε "θύμα" της (60%, έναντι 40% η Μαίρη). Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κορυφώθηκαν και οι εκδηλώσεις δράματος της αποχωρήσασας, που όμως είχαν ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, όταν με υγρά μάτια, τρεμάμενη φωνή κι ένα κόμπο στο λαιμό ίσαμε ένα καρύδι, εξηγούσε ότι στο παιγνίδι δεν ήρθε για τα λεφτά, πως έμεινε ο ίδιος άνθρωπος, πως κέρδισε πολλά ως άνθρωπος και πως έκανε φίλους. Το κορυφαίο, πάντως, ήταν τη στιγμή που ωσάν άλλη Ηλέκτρα ωρυόμενη ευχαριστούσε τον πατέρα της γι' αυτό που την έκανε. "Μπαμπάκο σε ευχαριστώ που με έκανες έτσι", έλεγε αυτή και να το δάκρυ κορόμηλο από τους παρευρισκομένους. Τώρα κάποια γελάκια για το δραματικό της στιγμής και τις ατάκες της Γιώτας είναι απλά εμπάθειες από ανθρώπους που δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τους αισθηματίες ανθρώπους.

Να, ο Λορέντζο για παράδειγμα αμέσως κατάλαβε περί τίνος ανθρώπου πρόκειται η Γιώτα και είπε "Αυτή πρέπει να γίνει φίλη μου". Σε ένδειξη σεβασμού για τη "φιλία" αυτή, η παραγωγή έπαιξε ένα βίντεο που μας έδειχνε απλές καθημερινές ιστορίες δύο φίλων. Αυτή να κλαίει και να του εξομολογείται "Δεν με κατάλαβες ποτέ. Φοβάσαι την τόση αγάπη κι εγώ σ' αγαπάω". Αυτός να την παρηγορεί με απλά φιλικά χάδια και για να μην τα πολυλογώ τέτοιες κι άλλες...φιλικές εκδηλώσεις. Να φανταστείς, ο Μίλτος ήταν κατενθουσιασμένος που στις μέρες μας μπορεί να υπάρξει μια τέτοια "φιλία". Μόνο τη συνταγή δε ζήτησε από τα παιδιά, για το πώς να γίνετε με έναν άνδρα φίλοι...αυτοκόλλητοι.