Παντρεύτηκε ο Ανατολάκης

17.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, φτωχό κατά ένα μέλος άφησε το "κλαμπ Ελλήνων εργένηδων" ο Γιώργος Ανατολάκης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σφόδρα ερωτευμένος τα τελευταία δύο χρόνια με την Ζάννα Χολεβα, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Φτωχό κατά ένα μέλος άφησε το "κλαμπ Ελλήνων εργένηδων" ο Γιώργος Ανατολάκης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σφόδρα ερωτευμένος τα τελευταία δύο χρόνια με την Ζάννα Χολεβα, ένιωσε το βιολογικό του ρολόι να χτυπάει κόκκινο, μια και είχε έρθει πια το πλήρωμα του χρόνου να νοικοκυρευτεί και να στήσει το δικό του σπιτικό. Την απόφαση η αλήθεια δεν την πήρε με μεγάλη δυσκολία, διότι είπαμε άκουσε μέσα του μία φωνή να του λεει: "Γιώργο, εσύ πότε θα γίνεις πατέρας;".

Πατέρας, απ' όσο ξέρω δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον, όμως ως γαμπρός οφείλω να πω πως διέπρεψε. Τη στιγμή που όλοι οι γαμπροί τηρούν το "στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό" και από τα χαράματα της μέρας του γάμου τους δίνουν μάχη με τα ξυραφάκια για ένα κόντρα ξύρισμα, ο Ανατολάκης εμφανίστηκε στην εκκλησία με γένι κάτι ημερών, μαλλί ανακατεμένο και γενικά είχε ένα στυλ "Ο άνθρωπος των σπηλαίων ντύνεται γαμπρός". Το όλο στυλ, πάντως άρεσε ακόμη και στη νύφη, η οποία ήταν μία απλή νύφη με ένα ωραίο νυφικό και χτένισμα. Τα συνηθισμένα δηλαδή. Κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος ανέλαβε αυτή τη σοβαρή δέσμευση της κουμπαριάς στο όνομα της ανδρικής τους φιλίας και του πάλαι ποτέ ... κινήματος του φραπέ. Ενός κινήματος του οποίου την ύπαρξη ούτε σεβάστηκε, ούτε τίμησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ( ο τρίτος της παρέας), ο οποίος έλαμψε δια της απουσίας του από το γάμο.

Στον Αϊ Γιώργη στο Καβούρι, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή έδωσαν το "παρών" οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του, άλλοι συν γυναιξί και τέκνοις κι άλλοι σόλο. Για το γάμο ήρθε από την Κύπρο ο Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ παραβρέθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την Αθηνά Τσιλύρα και ο Χρήστος Φερεντίνος, όλοι τους οπαδοί του Ολυμπιακού, που πήγαν να συμπαρασταθούν στο τέκνο της ομάδας στην ευλογημένη αυτή στιγμή. Εκεί, ήταν και ο Τάκης Λεμονής με τη σύζυγό του, όχι όμως ο πρόεδρος της ομάδας Σωκράτης Κόκκαλης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο οποίος έστειλε την προσωπική του φρουρά για τα συχαρίκια. Μετά το γάμο ακολούθησε γλέντι τρικούβερτο σε κέντρο της Παραλιακής.