Επίσημες εμφανίσεις για Παπαχαραλάμπους - Ελευθερόπουλο

16.05.2002
Αγαπημένη μου Εύη, τον πρώτο καιρό με τα μέλια και τα σορόπια γεύεται το "νεοφώτιστο" ζεύγος της show biz, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Οι δύο νέοι, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, είναι μαζί κι έχουν αισίως συμπληρώσει την επέτειο των δύο μηνών.
Αγαπημένη μου Εύη,


Τον πρώτο καιρό με τα μέλια και τα σορόπια γεύεται το "νεοφώτιστο" ζεύγος της show biz, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Οι δύο νέοι, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, είναι μαζί κι έχουν αισίως συμπληρώσει την επέτειο των δύο μηνών. Μάλιστα, μια και πέρασαν το προβλεπόμενο για μία σχέση όριο, αποφάσισαν πως δεν υπάρχει πια λόγος να παίζουν κρυφτούλι με τους παπαράτσι, αλλά και πως είναι πια καιρός να αποκαλυφθούν στον ελληνικό λαό. Η πρώτη επίσημη τους έξοδος έγινε την περασμένη Παρασκευή στο "Ποσειδώνιο", όπου πήγαν να απολαύσουν τον Γιάννη Πλούταρχο.

Σε περιπτώσεις, όμως, ερωτευμένων ζευγαριών για άλλο λόγο πηγαίνεις κι άλλο καταλήγεις να κάνεις. Ο Δημήτρης και η Αννα Μαρία όλο το βράδυ ήσαν όλο αγκαλίτσες και φιλάκια χωρίς να τους νοιάζει που οι θαμώνες αντί να βλέπουν τον Πλούταρχο να άδει, απολάμβαναν τους ίδιους. Ούτε επίσης δυσαρεστήθηκαν που κάποια φλας φωτογράφων άστραψαν πάνω τους σε στιγμές πλήρους ερωτικής περίπτυξης. Μάλλον θα θεώρησαν πως είναι του μαγαζιού και πως θέλουν τις φωτό για τη νέα διαφημιστική καμπάνια "Ποσειδώνιο: Το μαγαζί που οι χωρισμένοι βρίσκουν ταίρι και οι ερωτευμένοι...παντρεύονται", όπου θα είναι η περίπτωση Β.

Οι ίδιες εκδηλώσεις σφοδρού έρωτα για τα δύο παιδιά συνεχίστηκαν και την Κυριακή σε γνωστό καφέ της Γλυφάδας. Από την ώρα που κάθισαν στο τραπεζάκι και παρήγγειλαν το φραπέ και τη σοκολάτα τους, μέχρι την ώρα που έφυγαν, ήσαν όλο αγκαλιές, ζουζουνίσματα και φιλάκια. Ούτε που έδιναν σημασία στους γύρω - και γιατί άλλωστε να το κάνουν; - οι οποίοι θαμώνες είχαν παρατήσει στη μέση τους καφέδες και χάζευαν με δέος το ερωτευμένο ζευγάρι. Κάποιοι (ελάχιστοι είναι αλήθεια) που υπήρξαν φαν των "Ψίθυροι καρδιάς" ήταν βαθύτατα συγκινημένοι που η "Ερατώ" βρήκε στο πρόσωπο ενός άλλου μπαλαμού, καλύτερου παιδιού αυτή τη φορά, τον αληθινό έρωτα. Πάντως και οφείλω να το πω, κανείς θαυμαστής τους, ακόμη και οι πιο φανατικοί Ολυμπιακοί, δεν διέκοψαν τις περιπτύξεις των νέων για ένα αυτόγραφο. Τους άφησαν εκεί να απολαύσουν τον έρωτα τους, που όπως λενε και είδαμε βρίσκεται στα μεγάλα του φόρτε. Σε τόσο μεγάλα, που ακούγεται πως συζητάνε ακόμη και για γάμο. Πάντως, η Παπαχαραλάμπους τις περισσότερες μέρες προτιμά να μένει στο σπίτι του καλού της στη Γλυφάδα. Αν αυτό λεει κάτι.