Τρεις άντρες υποψήφιοι προς αποχώρηση

30.04.2002
Αγαπημένη μου Ειρήνη, καθώς το γυναικείο στοιχείο τείνει προς εξαφάνιση στο Σπίτι, ήρθε η ώρα και για έναν άντρα να αποχωρήσει την Κυριακή του Πάσχα. Υποψήφιοι ο Κώστας, ο Νίκος και ο Αλέξανδρος, και η ψυχολογία και των τριών δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

καθώς το γυναικείο στοιχείο τείνει προς εξαφάνιση στο Σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ήρθε η ώρα και για έναν άντρα να αποχωρήσει την Κυριακή του Πάσχα. Υποψήφιοι ο Κώστας, ο Νίκος και ο Αλέξανδρος (ω ναι, πάλι αυτός!), και η ψυχολογία και των τριών δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη, μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων... Τόσο ο Κώστας, όσο και οι δύο που είχαν προταθεί και την τελευταία φορά, δείχνουν ιδιαίτερη νευρικότητα στη συμπεριφορά τους και έχουν συνεχείς τάσεις απομόνωσης.

Γιατί βρε παιδιά τέτοια ανησυχία; Δεν θέλετε να βγείτε έξω, τώρα που καλοκαιριάζει, να πάτε καμια βολτίτσα, να δείτε λίγο κόσμο; Τι να πω, δεν ξέρω... 'Ισως να είναι και το αίσθημα που προκαλεί η απόρριψη από την πλευρά των συγκατοίκων, που να τους απογοητεύει, όμως εγώ θεωρώ αυτόν που θα βγει αυτόν τον καιρό, πιο τυχερό από όλους τους άλλους! Εν όψει καλοκαιρινού προγράμματος δε, ο Antenna ετοιμάζει τώρα τα σχέδιά του, γιατί μετά... φέξε μου και γλίστρισε... Απορρίπτω τον Κώστα, που κατά η γνώμη μου δεν βγαίνει με τίποτα και, εστιάζοντας στους άλλους δύο, τους εύχομαι ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! Αλλά επειδή για αυτούς ίσως να είναι πιο σημαντικό το να παραμείνουν στο Σπίτι, εύχομαι να μείνει ο καλύτερος μέσα... Αντική κόντρα, λοιπόν! 'Ιδομεν...