Δίδυμα για την Λόπεζ!

22.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο πελαργός χτύπησε δύο φορές στην Τζένιφερ Λόπεζ, αφού η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός περιμένει δίδυμα. Η χαρά η δική της και του συζύγου της, Μαρκ Αντονι είναι μεγάλη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο πελαργός χτύπησε δύο φορές στην Τζένιφερ Λόπεζ, αφού η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός περιμένει δίδυμα. Η χαρά η δική της και του συζύγου της, Μαρκ Αντονι είναι μεγάλη και το ζευγάρι περιμένει πως και πως τη μέρα που θα έρθουν στον κόσμο τα δύο παιδιά τους. Μέχρι τότε η Τζένιφερ ξεκουράζεται στο σπίτι της, ενώ έχει περιορίσει αρκετά τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, αν τύχει κάτι καλό, το ζευγάρι δε λέει όχι. Το αυτό συνέβη πριν λίγες μέρες, όταν φίλοι της Τζένιφερ και του Μαρκ - ανάμεσά τους και ο Ρομπέρτο Καβάλι - έκαναν πάρτι - έκπληξη στους μέλλοντες γονείς, το γνωστό στην Αμερική «baby shower». Το χάπενινγκ έλαβε χώρα στην ταράτσα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη και οι καλεσμένοι πήγαν δώρα για τα μωρά.

Τα χρώματα που κυριάρχησαν ήταν το ροζ και το μπλε, που σημαίνει ότι μάλλον το ζευγάρι περιμένει κορίτσι και αγόρι. Η Λόπεζ συγκινήθηκε πολύ με το πάρτι, ενώ οι παρευρισκόμενοι έχουν να λένε πόσο λαμπερή, ήρεμη και πολύ... έγκυος είναι η Λατίνα ντίβα. Τα μωρά θα έρθουν στον κόσμο, στις αρχές της Άνοιξης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]