Απ' όλα (+ ξύλο) είχε η πρεμιέρα του "Next Top Model"

12.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Θα στο εξομολογηθώ! Την ώρα που εσύ έβλεπες "Το Νησί" και τη "Ζωή της Άλλης" εγώ θυσιάστηκα και είδα την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του "Next Top Model"!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Θα στο εξομολογηθώ! Την ώρα που εσύ έβλεπες "Το Νησί" και τη "Ζωή της Άλλης" εγώ θυσιάστηκα και είδα την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του "Next Top Model"!

Είχα την περιέργεια βρε παιδί μου να δω τον πήχη που έχει ανέβει και το επίπεδο των διαγωνιζόμενων που είναι φέτος σου λέει, πολύ πιο υψηλό.

Και η αλήθεια είναι ότι σε όλο το επεισόδιο, λύσσαξαν τόσο η Καγιά όσο και οι κριτές να μας λένε, πόσο καλύτερες και πιο κοντά στα κριτήρια του επαγγελματικού μόντελινγκ είναι οι φετινές διαγωνιζόμενες. Δηλαδή, έτσι απλά ακυρώνεις κοτζάμ Δήμητρα Αλεξανδράκη, Νάιλα, Μόνικα και Σεράινα;

Και όχι ότι θέλω να υπερασπιστώ τις περσινές διαγωνιζόμενες, αλλά επίπεδο στις φετινές δεν είδα παραπανίσιο! Και που το στηρίζω. Ναι, οι επίδοξες μοντέλες είναι φέτος πιο ψηλές και πιο καχεκτικές αλλά κάποιες δεν μιλάνε γρι ελληνικά ενώ άλλες είναι έτοιμες για ξεμάλλιασμα.

Για να φανταστείς, ένα από τα 35 κορίτσια που βρέθηκαν στη Μύκονο (ναι, εκεί με το γαλάζιο, το λευκό των σπιτιών, τους γλάρους, το νοστάλγησα το καλοκαιράκι) για τις διαδικασίες επιλογής της τελικής εικοσάδας, ήταν η Shelby! Αν δεν σου λέει κάτι το όνομα, να σου θυμίσω λίγο από που μπορεί να θυμάσαι το ξανθό κορίτσι με τα πολλά piercing (στο στήθος, στο πρόσωπο και πιο χαμηλά!).

Η Shelby που λες, έγινε γνωστή από το γαμήλιο πάρτυ της Μαριέττας Χρουσαλά στο θωρηκτό Αβέρωφ και οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν παντού. Το κορίτσι το αναγνωρίζουν μέχρι και σήμερα και του ζητούν αυτόγραφα αλλά όπως δήλωσε στην επιτροπή του μοντελοριάλιτι, το εν λόγω πάρτυ ήταν βαρετό αλλά το καράβι καταπληκτικό.

Τώρα, όσον αφορά το καράβι του "Next To Model", αυτό καταποντίστηκε από την AGB και έκλεισε με μονοψήφια νούμερα! Πάντως, στο επόμενο επεισόδιο του ριάλιτι θα πέσουν κορμιά, αφού όπως είδαμε η Βίκυ Καγιά έρχεται στα χέρια (ταυτόχρονα πιάνεται μαλλί με μαλλί) με μια διαγωνιζόμενη και οι καλοί τρόποι της φρεσκοπαντρεμένης Καγιά, πάνε περίπατο -για τις ανάγκες φωτογράφισης πάντα!

ΥΣ: αν αναρωτιέσαι αγαπημένη, η κριτική επιτροπή του ριάλιτι παρέμεινε ως έχει. Η Τζένη Μπαλατσινού πάντα κούκλα, ο Χριστόφορος Κοτέντος πάντα κακιασμένος και ο Χάρης Χριστόπουλος με γενάκι και στιλάκι ως να ήταν greek καμάκι.

Kατερίνα Π.