Τελειώνει η περιπέτεια της Βίσση;

11.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τέλος καλά όλα καλά» φαίνεται πως θα είναι για την Άννα Βίσση η διαμάχη της με την εταιρεία παραγωγής, Polyvideo, αφού ακούγεται ότι οι δύο πλευρές τα έχουν σχεδόν βρει και δεν θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τέλος καλά όλα καλά» φαίνεται πως θα είναι για την Άννα Βίσση η διαμάχη της με την εταιρεία παραγωγής, Polyvideo, αφού ακούγεται ότι οι δύο πλευρές τα έχουν σχεδόν βρει και δεν θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Μετά από συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους κατέληξαν στη συμφωνία η «απόλυτη» να δώσει στην εταιρεία το ποσό των 725 χιλιάδων ευρώ και η διαμάχη με τις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς και τις αγωγές να σταματήσει οριστικά.

Η εξέλιξη αυτή έχει ανεβάσει ιδιαίτερα το ηθικό και τη διάθεση της αοιδούς, η οποία πέρασε δύσκολες στιγμές εξαιτίας της διαμάχης και της μεγάλης διάστασης που πήρε το θέμα. Αν και η ιστορία αυτή είχε ένα καλό: τα βρήκε ξανά με τον αγαπημένο της, Χρήστο Ψωμόπουλο ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της για να τη στηρίξει.

Έκτοτε, το ζευγάρι είναι πάντα και παντού μαζί, ενώ σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση του με γάμο. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, έχουν επιδοθεί σε ένα... ανελέητο κλάμπινγκ - μεσολάβησαν και οι γιορτές, που ούτως ή άλλως το ρίχνεις έξω - και δεν έχουν αφήσει κλαμπ για κλαμπ, που να μην το επισκεφθούν. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία δείχνουν και τον έρωτα τους με παθιασμένα φιλιά και τρυφερές αγκαλιές, αδιαφορώντας αν τους απαθανατίσει ο φακός.