Τι έγινε στην πρεμιέρα των Σκορδαλιάγκα

11.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά από τη συχνότητα του Μega με την εκπομπή "Πρωινό μου"!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά από τη συχνότητα του Μega με την εκπομπή "Πρωινό μου"!

Ένα πάντως είναι σίγουρο αγαπημένη μου: στο σπίτι όπως και στο στούντιο των Σκορδαλιάγκα κουμάντο κάνει η Φαίη! Η Σκορδά ήταν εκείνη που μας είπε σήμερις την πρώτη γλυκιά καλημέρα και εκείνη κάλεσε μέσα στο στούντιο και τον αντρούλη της Γιώργο Λιάγκα που έδειχνε αγχωμένος και κάτι παραπάνω.


Η Φαίη, που εμφανίστηκε στις οθόνες μας με κατακόκκινο μίνι φόρεμα, που πραγματικά άναψε τα αίματα και τελικά εμφανίστηκε ξανθιά και όχι μαυρομάλλα όπως την περιμέναμε. Βέβαια, μην φανταστείς πως η βαφή στο μαλλί της Φαίης ήταν πλατινέ όπως στο Άλτερ αλλά η Φαίη προτίμησε το πιο γήινο και φυσικό ξανθό.

Εκτός από μίνι φόρεμα και τα γοβάκια της, η Φαίη φόρεσε στο λαιμό, όποιο ματάκι και σταυρουδάκι είχε πρόχειρο για να μην πιάσουν μάλλον οι κατάρες των απέναντι καναλιών!


Ο Γιώργος με τη σειρά του ήταν ντυμένος πιο κάζουαλ (ευτυχώς η Σκορδά δεν τον έντυσε ασορτί με κείνη όπως συνήθιζαν στις τελευταίες τους κοσμικές εμφανίσεις) και προτίμησε να εμφανιστεί αξύριστος. Πάντως και οι δύο, τόνισαν αρκετές φορές πως έμειναν άγρυπνοι όλο ο βράδυ από την αγωνία τους.


Ως προς την ίδια την εκπομπή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανώς αδυνατισμένος παρέμεινε στο πρωινό αλλά ο ρόλος του περιορίστηκε αρκετά σε σχέση με πέρσι. Για την πρεμιέρα τους οι Σκορδαλιάγκα έπαιξαν με τα δυνατά χαρτιά του σταθμού. Έτσι, είδαμε αποκλειστικά 5 λεπτά από "Το Νησί", την δαπανηρή και φιλόδοξη παραγωγή του Μega, κι εκεί ο Λιάγκας αποκάλυψε πως έκλαψε με την καρδιά του στην avant πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της σειράς που προβλήθηκε πριν λίγες μέρες.


Έπειτα, στο στούντιο βρέθηκε η Αντιγόνη Δρακουλάκη και ο Παναγιώτης Πετράκης (το τηλεοπτικό ζεύγος Νόρα - Λουκάς από τα "Μυστικά της Εδέμ") και τα σαρδάμ που έκαναν οι παρουσιαστές με τα ονόματα των δύο ηθοποιών, ελάφρυναν κομματάκι την ατμόσφαιρα.

Φυσικά, υψηλή καλεσμένη της πρώτης εκπομπής του "Πρωινό μου" ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου που μίλησε για όλα, ενώ σε κάποια σημεία βρέθηκε η ίδια να παίρνει συνέντευξη από το ζευγάρι.


Στην Τατιάνα λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε πως έχει πολύ άγχος αλλά η ύπαρξη της Φαίης στο πλευρό του, του παρέχει τηλεοπτική ασφάλεια αφού η γυναικούλα του έχει μεγάλη εμπειρία στις καθημερινές ζωντανές εκπομπές.

Η ξανθιά παρουσιάστρια από τη μεριά της δήλωσε πως η παρουσία του Γιώργου στο πλευρό της, είναι το καλύτερο στήριγμα που θα μπορούσε να έχει, ενώ τόνισε πως είναι ακόμα πρεμιέρα και δεν γνωρίζει τι αντίκτυπο θα έχει στη σχέση τους αυτή η τηλεοπτική συνεύρεση και σχολίασε γελώντας:

"Τατιάνα μου, σήμερα είμαστε άνετοι. Για να δούμε θα είμαστε και αύριο;"

Και έχει δίκιο η Φαίη να αγχώνεται για το αύριο και το ραβασάκι της AGB, αφού τα υπόλοιπα κανάλια φρόντισαν να εμφανιστούν προετοιμασμένα στον πόλεμο της τηλεθέασης. Οι μεν ΚαραμεροΧαριτάτοι έφεραν στο παλτό το Γιάννη Λάτσιο (ο καψερός παραπάτησε και πήγε να πέσει κατά την είσοδό του) ενώ η Μενεγάκη έκλαψε από τα γέλια με καλεσμένη την Κατερίνα Ζαρίφη έπειτα από δύο χρόνια παγομάρας στη σχέση τους.

Από την Κατερίνα Π.