Ο Σάκης σε ρόλο "μπαλαρίνας"

08.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Της αποκάλυψης έγινε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αφού ο Σάκης Ρουβάς τα αποκάλυψε όλα! Από τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα μέχρι τα κίνητρα που οδήγησαν το Σάκη σε αλλαγή καριέρας και πιο συγκεκριμένα στο να γίνει σχεδιαστής ρούχων!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Της αποκάλυψης έγινε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αφού ο Σάκης Ρουβάς τα αποκάλυψε όλα! Από τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα μέχρι τα κίνητρα που οδήγησαν το Σάκη σε αλλαγή καριέρας και πιο συγκεκριμένα στο να γίνει σχεδιαστής ρούχων!


Μα τι πολύπλευρο ταλέντο είναι αυτό; Έχω συγκλονιστεί καθώς μαθαίνω ότι ο Ρουβάς μικρός έκανε και μπαλέτο: "Ήμουν ένα αγοράκι ανάμεσα σε καμιά 30αριά κοριτσάκια" και συνεχίζει εξηγώντας πόσο δύσκολο ήταν τελικά: "Στην αρχή μου άρεσε, αλλά μόλις μου έβαλαν το καλσόν ...". Κατάλαβες και νόμιζες ότι αυτή του η κίνηση είναι τυχαία... όχι χρυσή μου, οι πιρουέτες ευθύνονται γι’ αυτό! Τελικά δεν ήταν μόνο το καλσόν που έκοβε το Σάκη αλλά και: "Όταν ήθελα να πω καμία μαλ... δεν είχα με ποιον να την πω". Αυτό μάλιστα είναι ένα σοβαρό επιχείρημα. Και κάπως έτσι η σχέση του με το μπαλέτο σταμάτησε-και ο ίδιος ως σωστή "μπαλαρίνα" που θα έλεγε και ο πρώην μάνατζερ του Ηλίας Ψινάκης- ξεκίνησε νέα μόδα με τις φούστες που πήραν ρόλο υποκατάστατου στη θέση του φουρό!

Ολόκληρος σου λέει Valentino εμπνεύστηκε το μεγαλειώδες σχέδιο της φούστας όταν είδε το Σάκη με παρεό σε ένα κότερο. Μωρέ και αυτός έβλεπε ολόκληρο Ρουβά με παρέο και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η φούστα; Τι να πω... Ποτέ δεν κατάλαβα τον τρόπο σκέψης καμίας μοδίστρας Δημητρούλα μου!


Και τώρα που είπα μοδίστρα, ο Σάκης που λες επεκτείνει τις δραστηριότητες του και πλέον θα είναι και σχεδιαστής ρούχων αφού όπως λέει δεν έχει ρούχα, αφού τα σκίζει σε κάθε εμφάνιση του -κατά τη γνωστή παραγγελιά των ρουβίτσων : "Σάκη , σκίσε το μπλουζάκι".


Αχ κατάλαβες τι έπαθα η γυναίκα ότι το έμαθα ε; Έχω αρχίσει την αποταμίευση για να αγοράζω συνολάκια made by Sakis γιατί όπως και να το κάνουμε ένα σκισμένο τζιν ή μπλουζάκι που το έχει φορέσει ο ίδιος πρώτα πάντα το ήθελα!

Ελένη Αναστασάκη