Το στριπτίζ της Τζάνετ Τζάκσον

20.02.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σωρηδόν φτάνουν τα γράμματα στη Τζάνετ Τζάκσον από θαυμαστές της ανά τον κόσμο που την εκλιπαρούν να κάνει μία έστω εμφάνιση στη χώρα τους. Ο λόγος είναι ένα αφιέρωμα που προβλήθηκε σε αμερικανικό κανάλι, όπου η Τζάκσον έκανε στριπτίζ σε μία συναυλία της.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σωρηδόν φτάνουν τα γράμματα στη Τζάνετ Τζάκσον από θαυμαστές της ανά τον κόσμο που την εκλιπαρούν να κάνει μία έστω εμφάνιση στη χώρα τους. Η Τζανετομανία που τους έπιασε έτσι ξαφνικά δεν είναι άνευ λόγου και αιτίας κι ούτε οι άνθρωποι ξύπνησαν μία ωραία πρωία και είπαν: "Να βρούμε τη διεύθυνση της Τζάκσον να έρθει να μας πει της ασματάρες της". Ένα αφιέρωμα που προβλήθηκε σε αμερικανικό κανάλι και αφορούσε μία συναυλία της ξεσήκωσε τα πλήθη.

Ο λόγος και πάλι δεν ήταν οι ... χορδικές δυνατότητες της αοιδού, αλλά το στριπτίζ που έκανε επί σκηνής. Η ιστορία ξεκινάει στη Χαβάη, όπου η Τζάνετ βγαίνει τρέχοντας μέσα από κάτι φυλλωσιές. Με ύφος λάγνο κι ερωτιάρικο απομακρύνει τα φυτά και καταϊδρωμένη καθώς είναι από το τρεχαλητό βγάζει τη μία και μοναδική μπλούζα που φορούσε . Ευτυχώς για το κοινό, η Τζάκσον ήταν πολύ ιδρωμένη γι αυτό και προχώρησε στο πέταγμα κι άλλων ρούχων με αποτέλεσμα να μείνουν εκτεθειμένα τα σημεία του σώματος της που κάθε αρσενικό του πλανήτη γη είχε ονειρευτεί να δει κάποτε.

Και δεν ήταν μόνο αυτό καθώς τα παρασκήνια της συναυλίας θύμιζαν κάτι από...Big Brother. Υπήρχαν παντού κάμερες η παρουσία των οποίων πέρασε στα ψιλά για τη Τζάνετ, αφού τις τρεις φορές που χρειάστηκε να αλλάξει, το έκανε Live. Εκεί να δεις το κοινό πως ένιωσε όταν έβλεπε την καλλιτέχνιδα να φοράει με προσοχή το καλσόν μήπως και της φύγει κάνα πόντος ... ή όταν φόρεσε το wonderbra της. Το κερασάκι, δε, στην τούρτα ήταν την ώρα που τραγουδούσε, όταν ανέβασε έναν "υπερτυχερό" από το κοινό με τον οποίο έφερε εις πέρας μία δύσκολη αποστολή. Αυτή που προσποιούνταν ότι έκαναν...sex. Και μετά απορείς προς τι τέτοια μανία!