Μαζί στη Θεσσαλονίκη Ρέα - Τσάκας

18.01.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, οι μαγειρικές συμβουλές που έδωσε η Ρέα του Big στο πολυπληθές κοινό της έπιασαν τόπο. Οι απανταχού νοικοκυρές και μη έσπευσαν να αγοράσουν το best seller της "Παραδοσιακές συνταγές της Ρέας", ενώ η συγγραφέας ξεκίνησε την προώθηση του προϊόντος. Πρώτος σταθμός ήταν η Θεσσαλονίκη όπου εκεί την περίμενε ο Τσάκας
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Οι μαγειρικές συμβουλές που έδωσε η Ρέα του Big στο πολυπληθές κοινό της έπιασαν τόπο. Οι απανταχού νοικοκυρές και μη έσπευσαν να αγοράσουν το best seller της "Παραδοσιακές συνταγές της Ρέας" προκειμένου να δημιουργήσουν στην κουζίνα τους. Η νεαρά από την Πόλη ενθουσιασμένη από τις τρελές πωλήσεις που έκανε το βιβλίο της πήρε σβάρνα τις πόλεις της Ελλάδας για να παρουσιάσει η ίδια τη δουλειά της. Πρώτος σταθμός ήταν η Θεσσαλονίκη, όπου εκτός των φαν της, την υποδέχτηκε ο Τσάκας μετά της Άννιας του.

Η Ρέα κατασυγκινήθηκε που τον είδε στην εκδήλωση, επειδή θεωρούσε ότι οι σχέσεις τους είχαν περιέλθει σε σοβαρή κρίση. Μάλιστα, από τη χαρά της του δώρισε ένα βιβλίο στο οποίο έκανε και μία πρωτότυπη αφιέρωση: "Στην Άννια και το Γιώργο με αγάπη. Ρέα". Το αρραβωνιασμένο ζεύγος επίσης συγκινήθηκε από τα λόγια αυτά - γενικά υπήρχε μία ατμόσφαιρα όλο συγκίνηση - με τον Γιώργο να υπόσχεται στη φίλη του πως θα αρχίσει το μαγείρεμα βάσει των συνταγών της. Για την αγαπημένη του πάλι, το βιβλίο ήρθε στην κατάλληλη στιγμή μια και την Άνοιξη με τον Τσάκα θα ανοίξουν το σπιτικό τους κι ένα βιβλίο μαγειρικής είναι ο, τι πρέπει.

Την ίδια γνώμη είχαν κι άλλες νοικοκυρές της συμπρωτεύουσας, οι οποίες έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρίκια στη Ρέα για το εγχείρημά της. Αυτή τους ευχαριστούσε, ενώ δεν πίστευε ότι θα ερχόταν κάποτε η ευλογημένη τούτη ώρα που θα θεωρείται μετά τη Βέφα Αλεξιάδου και τη Ρένα της Φτελιάς η μαγείρισσα της Ελλάδας. Όπως δήλωσε, επειδή η πρώτη δουλειά γνώρισε τεραστία επιτυχία θα επανέλθει με μία δεύτερη. Για το περιεχόμενο είναι υπό σοβαρής σκέψης και ξεζουμίσματος του μυαλού καθότι δεν ξέρει τι να βάλει: πάλι παραδοσιακές συνταγές ή κάτι το πιο μοντέρνο; Ιδού η απορία!