Ελ. Ράντου: "Δεν χωρίζω με τον Βασίλη"!

09.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε γι’ ακόμη μία φορά η Ελένη Ράντου. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε γι’ ακόμη μία φορά η Ελένη Ράντου. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που λένε ότι παίρνει διαζύγιο, λέγοντας πως όλα αυτά τα χρόνια τους χωρίζουν και τους επανασυνδέουν κάθε λίγο και λιγάκι, με την ίδια να έχει βαρεθεί το σκηνικό.

Ούτε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν έχει κάνει τόσες επαναλήψεις και η ίδια προσπαθεί να δει την αστεία πλευρά της ιστορίας, θεωρώντας πως η ζωή της -από τα επαγγελματικά μέχρι τα προσωπικά - είναι συχνές επαναλήψεις. Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους, Νικολέτα είναι μία ευτυχισμένη οικογένεια και οι διάφορες φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς, δεν τους επηρεάζουν.

Ωστόσο, στα «θεατρικά βραβεία» η Ράντου πήγε συνοδευόμενη από τον συνεργάτη και φίλο της, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Καταλαβαίνεις, ότι δεν θέλουν και πολύ οι «κακές γλώσσες» να πούνε τα δικά τους. Πάντως, η Ελένη αφιέρωσε το βραβείο στον Βασίλη (και τον Ορφέα Αυγουστίδη) επειδή έπαιξαν τόσο ωραία τους που...δες!