Επίσημη έξοδος για Βοσκόπουλο - Γκερέκου

12.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, μετά τη γέννηση της κόρης τους, έκαναν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, στο πάρτι του Prime. Μαζί τους ήταν ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος εκτός από "γιος" του βάρδου, θα είναι και κουμπάρος του.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, μετά τη γέννηση της κόρης τους, έκαναν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. "Λες και δε γέννησε ήταν η Άντζελα. Δεν είχε δράμι παραπάνω. Αλίμονο, σε μένα που τα 15 κιλά της εγκυμοσύνης μου ήρθαν κι έμειναν. Αν ήμουν, δε, κίτρινη θα θύμιζα μπουλντόζα" έλεγε, γελώντας με τα χάλια της η θεία μου, η οποία το βράδυ της Κυριακής είχε πάει στο πάρτι του Prime. Στο event, όπου παραβρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι, τις εντυπώσεις "έκλεψε" το προαναφερθέν ζεύγος.

Η Γκερέκου φορούσε ένα μαύρο σύνολο και ο Τόλης ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι. Άπαντες, μόλις τους είδαν να καταφθάνουν, έσπευσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αφού άνοιξαν διαδρόμους ανάμεσα στο αλαλάζον πλήθος, τους έβαλαν να καθίσουν στο τραπέζι, όπου ήταν ο Γιώργος Λεμπέσης. Ο νεαρός χαιρέτησε τους φίλους του και μάλλον κουμπάρους του (ενδέχεται να βαφτίσει την κόρη τους) με ιδιαίτερη συγκίνηση. Οι άντρες της παρέας ήταν ευδιάθετοι και όλη τη βραδιά "γλώσσα δεν έβαλαν μέσα". Αντίθετα, η Άντζελα έδειχνε να... νυστάζει. "Την είχαν ματιάσει την κοπέλα. Γι αυτό ήταν κατσουφιασμένη" έδωσε την εξήγηση η θεία, ως έμπειρη επί των βασκανιών.

Σε διπλανό τραπέζι καθόταν η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία είχε πάρει μονότερμα τον Μάκη Τσέλιο και δεν τον άφηνε ούτε να... χασμουρηθεί. Πιο πέρα ήταν ο Βλάσης Μπονάτσος, σε μεγάλα κέφια, με την παρέα του.
Οι αοιδοί Γιώργος Δασκουλίδης και Σπύρος Σπυράκος, οι οποίοι κρατούν το λαϊκό πρόγραμμα του κέντρου, κατάφεραν να διασκεδάσουν τους θαμώνες.
Η θεία μου, τουλάχιστον, ανέβηκε σε μία μπάρα που βρήκε πρόχειρη, κλέβοντας την παράσταση, ενώ τα στοιχήματα για το αν θα σπάσει ή όχι η μπάρα, έπεφταν βροχή.
Οι καλλιτέχνες αφιέρωσαν το πρόγραμμα τους στον Τόλη Βοσκόπουλο, τον οποίο θαυμάζουν ιδιαίτερα. "Να τους έβλεπες τι τρακ είχαν που από κάτω παρακολουθούσε ο βάρδος. Τι σεμνά παιδιά, εύγε τους. Με συγκλόνισαν, τόσο που θα τους πάω ένα βράδυ, να φάνε από τα γιουβαρλάκια μου" είπε η θεία και με καληνύχτισε.