Ρουβάς - Ζυγούλη βάφτισαν την κόρη τους!

19.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το όνομα σου Αναστασία, κρεμασμένα λες χίλια τάματα... Μετά από μεγάλη αναζήτηση κι έχοντας να αποφασίσουν ανάμεσα σε δεκάδες ονόματα, ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη κατέληξαν στο όνομα που θα δώσουν στην μονάκριβη κόρη τους... Αναστασία!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το όνομα σου Αναστασία, κρεμασμένα λες χίλια τάματα... Μετά από μεγάλη αναζήτηση κι έχοντας να αποφασίσουν ανάμεσα σε δεκάδες ονόματα, ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη κατέληξαν στο όνομα που θα δώσουν στην μονάκριβη κόρη τους... Αναστασία! Όπως λένε και τον μπαμπά. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή μου προκάλεσε μία κάποια έκπληξη καθώς πίστευα ότι ένα «είδωλο» θα έδινε στην μονάκριβη του ένα πιο λαμπερό όνομα ή ένα αρχαιοελληνικό που φοριέται πολύ στη showbiz.

Όχι, όμως, ο Ρουβάς και η Ζυγούλη αποφάσισαν να βαφτίσουν την κορούλα της με το ίδιο όνομα του πατέρα της κι αν κρίνουμε από τις δηλώσεις τους ότι θα επέλεγαν ένα όνομα που της πηγαίνει, η Αναστασία μάλλον είναι το κατάλληλο. Μήπως, επειδή η μικρή Ρουβά μοιάζει πολύ στον μπαμπά; Δεν αποκλείεται. Η βάφτιση, λοιπόν, έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Παντοκράτορα, στην Καλλιτεχνούπολη κι επιθυμία του ζευγαριού ήταν να μη διαρρεύσει το μυστήριο, προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες και τα παρατράγουδα που τις συνοδεύουν σε τέτοια γεγονότα.

Για το λόγο αυτό, το ζευγάρι δεν μοίρασε προσκλητήρια, αλλά οι ελάχιστοι καλεσμένοι ενημερώθηκαν λίγες μέρες πριν τηλεφωνικώς. Αλλά, τελικά τίποτε δε μένει κρυφό από τις κάμερες, που ήδη πρόλαβαν να πάνε στην εκκλησία και να τραβήξουν πλάνα από τη βάφτιση. Στο μεταξύ, την ίδια ώρα η Ναταλία Γερμανού από την εκπομπή της «Μες στην τρελή χαρά» ανακοίνωνε το όνομα της μικρής. Καλεσμένοι ήταν η Μαριάνα Λάτση, ο Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του, ο Τζώνι Καλημέρης με την οικογένεια του, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Ηλίας Κοκοτός, ο Ανδρέας Κουρής, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού. Νονά της μικρής ήταν η Μανουέλα Παυλίδου, δεξί χέρι του Ρουβά και κάποτε δεξί χέρι της Μελίνας Μερκούρη. Το ζευγάρι - για να δεις ότι έχουν την ευγένεια μέσα τους - όταν είδαν τις κάμερες, ζήτησαν από το προσωπικό να τους κεράσουν γλυκά