Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πετιλόν - Παπαμιχαήλ

25.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "30 χρόνια παντρεμένη με τον αχαΐρευτο τον Περικλή και άμα μου την πέσει κάποιος θα του πει: πάρτη και χάρισμά σου και το περίπτερο" είπε με ένα παράπονο η Μαρίτσα, η περιπτερού, για να συμπληρώσει: " Όχι σαν τον Πετιλόν (Ερρίκο) που λίγο έλειψε να κάνει λαμπόγιαλο το Privillege για τα μάτια της Σερέτη".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"30 χρόνια παντρεμένη με τον αχαΐρευτο τον Περικλή και άμα μου την πέσει κάποιος θα του πει: πάρτη και χάρισμά σου και το περίπτερο" είπε με ένα παράπονο η Μαρίτσα, η περιπτερού, για να συμπληρώσει: " Όχι σαν τον Πετιλόν (Ερρίκο) που λίγο έλειψε να κάνει λαμπόγιαλο το Privillege για τα μάτια της Σερέτη". Πρόσεξε, όμως, τι ακριβώς συνέβη και ήρθε κι εξερράγη το "Ρόιτερ" της γειτονιάς.

Η Νίκη μετά του Ερρίκου πήγαν στην πρεμιέρα του χειμερινού εν λόγω κλαμπ. Εκεί, λίγο πιο πέρα ήταν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, πρώην της Σερέτη, με τη νέα του αγαπημένη Θένια Ίλιτς. Οι δύο παρέες ήταν αντικριστά κι ενίοτε όλο και κάποιο φρόκαλο στεκόταν ανάμεσα τους, κάνοντας τη Νίκη να στραβολαιμιάζει. Ο Πετιλόν, τσακάλι σε κάτι τέτοια, έπιασε το νόημα και μόλις η καλή του έκανε να κουνηθεί λίγο απ' την καρέκλα για να ξεπιαστεί την έπιασε από το μπράτσο. "Δε θα πας πουθενά" της είπε και ο Παπαμιχαήλ από απέναντι κατάλαβε τι έγινε κι εκνευρίστηκε για την...απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά. Έκανε και αυτός μια κίνηση να σηκωθεί, αλλά ο Ερρίκος "σφύριξε" στο Γιάννη, μέσω γκαρσονιού δυο λεξούλες. "Μην τολμήσει να έρθει στο τραπέζι" και ο νοών νοείτω.

Στο κλαμπ ήταν και η Μαίρη (του Big Brother, των περιοδικών και όλης της Ελλάδας γενικότερα) η οποία καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς καθόταν με τη Χριστίνα Ιακωβίδου. Οι δύο γυναίκες δεν γνωρίζονταν προ Σπιτιού, όμως τις τελευταίες μέρες η οδοντίατρος παρακολουθούσε τη Μαιρούλα και αναγνώρισε πάνω της στοιχεία του δικού της χαρακτήρα, οπότε εύκολα μπορούσαν να γίνουν δύο φιλές αγαπημένες. Για αρχή, Σωτήρη μου, τα πήγαν καλά, όμως διέκρινα ότι τους λείπει ο συγχρονισμός. Αν και οι δυο τους αρέσκονται στο να ντύνονται ελαφρά έως πάρα πολύ ελαφρά, τη βραδιά αυτή η μια ήταν ντυμένη και η άλλη όχι. Η Σκόρδου φορούσε ένα πουκάμισο κλειστό μέχρι το λαιμό με εξωτερική επένδυση ένα σεμεδάκι πλεχτό στο χέρι, ενώ η Ιακωβίδου ένα χρυσαφένιο φόρεμα φτιαγμένο από δεξιοτέχνισσα...αράχνη (καθότι αραχνοΰφαντο) με εσωτερική επένδυση ένα μαύρο G- string και τίποτε άλλο!