Τσακωμός για το όνομα!

16.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα» είναι η κατάσταση στη νύχτα και κάθε φορά που έχουμε μια νέα συνεργασία, επαναλαμβάνεται το ίδιο τροπάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα» είναι η κατάσταση στη νύχτα και κάθε φορά που έχουμε μια νέα συνεργασία, επαναλαμβάνεται το ίδιο τροπάρι: «Τσακωμός για την μαρκίζα». Και μάλιστα, ο πανικός δημιουργείται πάντα λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις. Από την «παράδοση» αυτή δεν είναι δυνατόν να αποτελέσουν εξαίρεση ο Νίκος Μακρόπουλος και η Μάρω Λύτρα, οι οποίοι το καλοκαίρι θα εμφανισθούν στο «Θέα».

Οργιάζουν οι φήμες ότι οι δύο αοιδοί λίγο έλειψε να τινάξουν τον σχήμα στον αέρα, επειδή δεν τα έβρισκαν για το ποιος θα είναι πρώτο όνομα, αλλά και στον χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, λέγεται, πως την «φασαρία» ξεκίνησε η Μάρω, η οποία μετά τη συνεργασία της με τον Φοίβο είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν, οπότε θεώρησε πως πρέπει να εμφανίζεται στην πίστα περισσότερη ώρα πέρα του κλασικού μισάωρου.

Πάντως και οι δύο διαψεύδουν ότι υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους και πως όποιες διαφωνίες υπήρχαν, λύθηκαν μεταξύ τους ειρηνικά. Όσο για τον περιβόητο χρόνο εμφάνισης, αυτός θα είναι ακριβοδίκαιος και κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος. Ακόμη και ο Νίκος Οικονομόπουλος, νικητής του Dream Show, ο οποίος από πρώτο όνομα που ξεκίνησε τον χειμώνα, τώρα θα περιοριστεί σε τρίτο.